Reis van verbinding

Spiegelcoach

In Verbinding, Terug naar jezelf

In je hoofd kan het soms flink verwarrend zijn, want sta je wel eens stil hoe vaak je gedachten hebt die helemaal niet waar zijn? Ik ben niet goed genoeg, ik hoor er niet bij, ik ben het niet waard, ik word niet gezien, op zoek zijn naar steeds maar weer die bevestiging om goed genoeg te zijn. Stel jezelf eens de vraag, hoe waar het is het wat je denkt en wat de gedachte bijdraagt aan de relatie tot jezelf. Vaak ben je jezelf kwijtgeraakt in de relaties met anderen. Het zijn vragen die duidelijk maken dat je uit verbinding bent geraakt met je eigen energiebron. De relatie die je hebt met jezelf is de beste relatie die je kunt hebben. Want hoe kun je er voor anderen zijn als je niet volledig instaat bent om er voor jezelf te zijn. Slechtlopende relaties zijn nu eenmaal slopend voor je energie. We hebben allemaal behoefte aan verbinding. Maar voor een echte diepere verbinding is het belangrijk dat je volledig verbonden bent met jezelf. Het blijft elke keer weer belangrijk om te finetunen met jezelf en dichtbij jezelf te blijven en dat is tegelijkertijd ook veelal onze grootste uitdaging.

Ervaar je op dit moment onrust in jezelf? Je voelt druk op je schouders en ervaart veel stress. Je bent uit balans en bevind je in een vicieuze cirkel. Dan is deze kaartopstelling voor jou.

Waarom deze innerlijke reis?

Deze kaartopstelling geeft je inzichten en helpt je op weg, zodat je gaat ervaren wat nodig is en welke stappen nodig zijn om de rust en harmonie in jezelf opnieuw te ervaren.

Wat gaan we doen?

In een een veilige bedding maak je je eigen persoonlijke reis op de kaart. De methode is afgeleid uit het systemisch werken. We werken hierin niet met representanten maar gebruiken poppetjes en voorwerpen. Op een grote kaart, worden gevoelens doorvoeld.

Met het werken op de kaart, komen gedachten – (patronen) c.q. gedragingen in beeld. Ze worden zichtbaar en kunnen inzichten geven in wat er speelt in het hier en nu en wat het nodig heeft.

Via het spiegelen maak je diepgaander contact met jezelf en je omgeving en ervaar je wat er leeft in je binnenwereld. Het laat je zien hoe je met bepaalde situaties en emoties omgaat of hoe je reageert op een ander en wat je nodig hebt. Je leert hoe je je eigen hulpbronnen inzet, of om hulp aan een ander vraagt. Op de kaart kunnen alle thematieken worden verhelderd. Ook verlies kan heel goed op de kaart worden opgesteld.

In een 1 op 1 kaartopstelling is er alle aandacht voor jou en je proces. Je ontvangt inzichten die nodig zijn om meer rust en harmonie in jezelf te ervaren. Wil je de reis graag samen in een groepje maken met vrienden of collega’s? Dit is mogelijk tot maximaal 4 personen. Via het formulier kun je hier meer informatie over opvragen.

Wat mag je verwachten?

Je voelt wat goed voor je is en gaat daar naar handelen.

Je komt tot diepere inzichten in jezelf en  je relaties.

Je komt in contact met je eigen gevoelens.

Je voelt meer rust en vertrouwen.

Je gaat minder in je hoofd zitten.

Je gaat beter in je vel zitten.

Terug naar de basis, de eenvoud van het ZIJN. Het doel van deze kaart opstelling is om op een hele laagdrempelige en in een veilige bedding te verbinden met jezelf en tot inzichten te komen in wat je nodig hebt op dit moment.

De investering in deze persoonlijke systemische kaart opstelling bedraagt 95,- incl. BTW. De opstelling duurt een uur tot anderhalf uur.

Let op! Nieuw.
De tafelopstelling met het gebruik van voorwerpen en poppetjes geef ik nu ook online. De stap op de (grote vloer) kaart blijft fysiek en live in mijn praktijk.

Hoe werkt de online tafelopstelling?

Vooraf aan de opstelling krijg je de kaart in A3 formaat thuis gestuurd. Zelf zorg je voor verschillende voorwerpen waarmee je zou willen reizen op de kaart. De kaart is meerdere malen te gebruiken.

Voor wie?

Voor jou, zodat je meer rust en harmonie gaat ervaren.

Je wil weer verbinding maken met je gevoel en erop kunnen vertrouwen.

Je wil de verbinding onderzoeken die je hebt met je vader, moeder, kind of partner.

Je wil verandering in je leven, maar weet nog niet welke kant het op mag.

Er is nog veel wat je over jezelf zou willen ontdekken.

Ben je geïnteresseerd? 

Loop je op dit moment ergens in vast, je hebt het gevoel dat je niet verder kunt en wil graag inzichten in bepaalde problematiek ontvangen? Dan is de eerste stap, de stap naar beweging. Wil je graag deze persoonlijke reis op de kaart maken? Zet jij nu de eerste stap, dan gaan we samen verder. Vul het onderstaande formulier in. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Je bent welkom, precies zoals je bent.

Van hart tot hart…💚

Boek jouw afspraak hier.

Ervaringen uit mijn praktijk.

Ik heb onlangs hele fijne spiegelsessies op de kaart o.l.v. Sylvia ondergaan. Wat ik fijn vond, is hoe Sylvia mij op mijn gemak wist te stellen. Bovendien nam ze de tijd om zorgvuldig alle stappen van mijn gaande proces te volgen. Ik kreeg een onverwachte en zeer behulpzame inzicht over mijn vader, doordat ik geholpen werd, om naar mijn lichaam toe te gaan en te voelen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik vind het prettig om met Sylvia aan het werk te gaan: ze heeft een rustige en fijne stem, ze kan je geruststellen op nodige momenten, weet feilloos waar het over gaat en is erg geïnspireerd in haar coaching. Een heel waardevolle ervaring en tegelijk een echte ontdekkingsreis door een paar generaties heen voor mij!..

Ik werd op een heel fijne manier begeleid in het bekijken van een persoonlijk vraagstuk (groot of klein, alles is mogelijk). Dit vindt plaats in een veilige setting. Door middel van de kaart kan je een proces in gang zetten om te kijken waar je staat en wat je eventueel nodig hebt om vervolgstappen te kunnen zetten. Een innerlijk proces wordt in gang gezet en dat kan hele mooie en nieuwe inzichten geven. Sylvia kan dit proces op een hele fijne, rustige en natuurlijke manier vormgeven. Een hele mooie ervaring en grote aanrader!

Deze kaartopstelling heb ik ervaren als een heel laagdrempelige manier om tot verdieping en inzicht te komen. Sylvia creëert een warme en open sfeer waardoor het al snel veilig voelt om persoonlijke vraagstukken te onderzoeken. Ik vond het een meerwaarde om dit in een groepje te doen omdat de ervaringen, vraagstukken en processen van andere deelnemers voor mij ook leerzaam waren. (Kaartopstelling in groepsverband).

Sylvia begeleidt de opstelling op een warme, liefdevolle en tegelijkertijd lichte manier. Ze nodigt uit om op onderzoek te gaan terwijl ze alle vrijheid laat om buiten je comfortzone te stappen of juist te blijven bij wat veilig voelt. Het werken met de kaart geeft echt inzicht en maakt het mogelijk in een korte tijd echt een proces te doorlopen en zien. Ik raad iedereen die geïnteresseerd is van harte aan dit te ervaren!

Afgelopen week heb ik een sessie mogen ontvangen van Sylvia. Door met zachtheid te kijken naar pijnlijke/moeilijke kwesties vond ik de rust die nodig is om de goede beslissing te maken. Soms gaat het niet om een beslissing maar om het vinden van het oog in de orkaan. De rust vinden in jezelf om door te gaan in situaties die je niet kunt veranderen. Geduld en vertrouwen is nu mijn mantra.