Breng je geboorte in kaart: inzicht in jouw geboorteverhaal

Download mijn E-book geboortepatronen.

ERVAAR WEER LEVENSVREUGDE VANUIT DE BRON DOOR JE GEBOORTE IN KAART TE BRENGEN

Je geboorte in kaart brengen en zelfs de periode voor je geboorte is voor veel mensen nog een vergeten stuk. Dat is heel begrijpelijk omdat deze herinneringen niet gecodeerd zijn door taal. Toch leert het ons dat de connectie tussen moeder en kind geldt als de meest intense binding in het leven en is onvergelijkbaar met andere bindingen qua intensiteit en kwaliteit. Het is de eerste verbinding die je hebt met je moeder in de buik. We onderschatten vaak hoe belangrijk de start van ons leven is voor het gevoel van veiligheid en verbinding.

We dragen onze babytijd diep van binnen mee en leven we uit in onze meest intieme relaties. Misschien herken je wel thema’s in je leven die steeds terugkeren. Thema’s als onzekerheid, eenzaamheid, afhankelijkheid of onveiligheid. Op deze manier kunnen zich overtuigingen diep in jouw bewustzijn genesteld hebben. Je kunt de periode van jouw conceptie tot en met de geboorte zien als blauwdruk van je leven. Als je die blauwdruk kent, begrijp je wie je bent en krijg je antwoorden op de vraag “waarom?” in je leven. Je ontdekt wat er in jou gehoord wilt worden en maakt een begin met heelwording. De heelheid van het kind dat je ooit was en nog altijd bent.

Wat bied ik aan?

Om je geboorte in kaart te brengen gaan we terug naar de bron, waar jouw leven begon. Het moment waarop je puur en authentiek ter wereld kwam. Tijdens een geboorteopstelling kijken we naar de conceptie, zwangerschap en geboorte en ook naar je jonge kind-jaren, puber en jong volwassen leven tot nu. In 7 fases gaan we dit doorvoelen en ervaren wat hierin naar boven mag komen om te helen. Alles is te herleiden naar het eerste begin, want daar begon jouw leven, jouw bestaansrecht en jouw fundament. Het bewustzijn van deze ervaringen kan een begin zijn om je los te maken van patronen die al in de zwangerschap een imprint vormden. In de eerste 7 jaar van je leven wordt de basis gelegd. Het eerste begin is daarom cruciaal voor de rest van je leven.

Jouw investering.

Jouw investering in een persoonlijke geboorte jonge-kind opstelling waarin je gaat voelen wat je nodig hebt in het hier en nu bedraagt € 169,- (incl. btw). De opstelling duurt  2 1/2 tot 3 uur. De opstelling is altijd 1 op 1 waardoor we dieper op sommige delen van jezelf in kunnen zoomen.

Omdat ik geloof in fysieke verbinding en nabijheid geef ik de sessie live in mijn praktijkruimte in Zaandijk. Mocht je Zaanstad te ver vinden? Elke maand ben ik in Steenderen (provincie Gelderland), waar ik ook opstellingen geef. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan  contact  op dan kijken we samen naar een geschikt moment.

Welke inzichten levert dit je op?
  • Je leert welke emoties je voelt, dat ze een functie hebben en dat geeft grip op herstel.
  • Je krijgt inzicht in patronen die zich op een onbewust niveau herhalen in je volwassen leven.
  • Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van je autonomie.
  • Je gaat bewuste keuzes maken.
  • Je gaat op een diep niveau emoties loslaten, waardoor je bevrijding voelt in de energie.
  • Je gaat je lichter voelen in de energie en krijgt inzicht in het moment dat je gaat begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.
  • Je voelt rust, eenheid en vertrouwen en dat het goed is zoals het is.
  • Je speelsheid komt weer tot leven.

Als je je geboorte kent, geeft het ruimte om te ervaren wie je in essentie bent.

Om tot je potentieel te komen is transformatie nodig. Het loslaten op energetisch niveau werkt bevrijdend. Die bevrijding is nodig om ruimte te creëren voor nieuwe ervaringen.

Wat weet jij over je allereerste begin?

Wat is jou verteld? In wat voor baarmoeder ben je terechtgekomen? Hoe was de situatie voordat je daar kwam? Hoe ben je geboren? Hoe ben je opgevoed? In welke omstandigheden ben je opgevoed? Het zijn vragen die heel waardevol zijn om inzicht te krijgen in jouw eerste begin dat deel uitmaakt van de basis van jouw fundament.

Hoe werkt het?

Vooraf aan de opstelling krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. De vragen kunnen voor een gedeelte samen met je vader en moeder worden ingevuld (indien zij nog leven). Dat maakt een begin van het helingsproces.

Een ervaring uit mijn praktijk.

Een cliënt kwam bij mij in de praktijk om te kijken naar haar geboorte periode waarin zij trauma en stressgerelateerde ervaringen had opgedaan. Vanaf het prille begin werd al zoveel gevoeld en helder. Het gaf haar inzicht in hoe haar leven gekleurd was vanuit de moederschoot. Lees hier haar ervaring.

“Ik merkte dat er bepaalde geboortetrauma’s nog steeds in de weg zaten om me volledig vrij te voelen. Ik had een sterk verlangen om nu echt te gaan léven, in plaats van te óverleven. Omdat Sylvia als spiegelcoach is gespecialiseerd in geboorte- en kindtrauma’s, wist ik dat ik hiervoor bij Sylvia moest zijn. Ook vind ik het fijn dat zij vergelijkbare dingen heeft meegemaakt en zo open deelt over de gevolgen van deze ervaringen. De sessie was heel bijzonder. Ik voel me sindsdien veel lichter en ik voel rust en vertrouwen dat alles is, precies zoals het moet zijn. Een sessie bij Sylvia, gericht op geboorte- en/of kindtrauma, is echt een aanrader!”

Evelyn Koelewijn.

“Sylvia liet me voelen wat er nodig was om los te laten en een plek te geven. Ze hielp me, schijnbaar moeiteloos, om naar binnen te gaan en snel daar te komen waar ik zijn moest. Ze is kundig en zacht en neemt alle tijd voor je; ik heb de sessie als heel bijzonder en heel effectief ervaren.”

Fanny Cattenstart.

“Afgelopen week deed ik een geboorteopstelling bij Sylvia. Het was heel bijzonder om te ervaren hoe de periode rondom mijn geboorte en de jaren erna nog steeds doorwerken in mijn huidige leven. En hoe fijn is het om tijdens de opstelling mezelf te kunnen geven wat er op dat moment nodig was. Ik voel me ‘Heel’. Ik ben benieuwd hoe dit de komende tijd gaat doorwerken in mijn leven. Dank je wel Sylvia voor deze bijzondere ervaring!”

Dionne Hendriks.

Sylvia verscheen als synchroniciteit op mijn pad, nadat ik het universum om hulp had gevraagd om voor eens en altijd mijn oude angststuk aan te kijken, hier inzicht in te krijgen, en vooral op te ruimen, zodat het als stof in het NIETS zou verdwijnen.
Al heel mijn leven worstelde ik met het stuk “bestaansrecht” maar ook “vrijheidsberoving” een schaduw stuk waar ik zelf als “lichtwerker” niet bij kon en niet helder kon krijgen, zelfs na alle jaren aan investeringen in cursussen, workshops, healingen en andere sessies. Het bleef altijd als een soort van doorn een pijnlijk plekje veroorzaken, waar ik keer op keer doorheen moest. Na het ebook van Sylvia te hebben gelezen, en ons mailverkeer op gang was gekomen, voelde ik dat de geboorte-trauma opstelling het puzzelstuk was wat ik nodig had om mijn levenspuzzel die ik al heel ver uitgelegd heb, en bijna compleet heb, als een van de laatste onderdelen zou kunnen functioneren om mezelf volledig veilig te kunnen gronden in het “aardse” veld. Een uitgebreide vragenlijst die ik per mail kreeg, zorgde ervoor dat ik me op voorhand kon verbinden met de sessie die plaats zou vinden. Hierbij voelde ik al dat een lijntje gelegd werd naar een nog “onbekend” veld in mij, waar ik als baby het trauma dood-vermoorden-vrijheidsberoving meerdere malen heb moeten ervaren.
Sneller dan verwacht vond onze ontmoeting plaats. Sylvia ervaarde ik als een hartelijke vrouw, zeer liefdevol, waarbij ik direct volledig mezelf in overgave voelde.
De vloer anker techniek lijkt zeer simpel, in eerste instantie vond mijn “menszijn” hier nog iets van. Maar eenmaal verbonden vanuit haar zachte woorden, afdalend in mijn complete wezen, voelend in mijn  eigen “oude” kenbare en niet kenbare stukken, kon ik ervaren dat er direct een shift plaatsvond in mijn bewustzijn. Toen nog niet met veel woorden samen te vatten, maar diep energetisch te voelen op zielsniveau, waarop mijn lichaam in een complete tinteling overging. De aandacht waarmee Sylvia de sessie begeleid voelt als een warme liefdevolle deken, ik kan het niet anders verwoorden. Ik zou het iedereen aanraden die in zichzelf wil investeren om de schaduw stukken die heel je leven als als grote uitdaging op je levenspad verschijnen uit te nodigen om volledig te transformeren, zodat er zowel nieuw licht in jeZELF ontstaat, waar je buitenwereld als magic op reageert en transformeert!
Jacqueline van de Koevering.

“Deze week was ik bij Sylva voor een geboorte opstelling. We werkten met allerlei factoren en delen van de geboorte, een voor een per onderdeel. We beginnen in het hier en nu en vervolgens stapten we terug naar de conceptie. Sylvia begeleidt me met een meditatie. Haar stem is rustig en ik laat me dieper zinken. Het wordt stiller. Direct voel ik een zijnsstaat waar ik mijn hele leven naar op zoek ben geweest. Een diepe rust zonder woorden waarin alles IS. Puur zijn. Geen enkele gedachte. Ik besef hoe ik dit diep in mijn leven heb gemist, deze basis.

Daarna vervolgen we naar de zwangerschap. Er kwam verdriet naar boven, dat ik te weinig ruimte had ervaren. Sylvia nodigt me uit het gemis aan ruimte juist helemaal de ruimte te geven, te laten zijn….Zo golft het verdriet door me heen en kan het afglijden.Ik voel Sylvia’s aanwezigheid. Niet sturend of betuttelend, maar aanwezig, stil, rustig, liefdevol. Soms klinkt haar stem zwaar als van een sjamanenvrouw, die spreekt vanuit de aarde met zinnen die me ondersteunen: ”voel de eenheid in je lichaam” is er zo een.…..ik besef hoe ik zo lang buiten m’n lichaam heb gezocht en nu via de conceptie de rust weer in mezelf hervindt.

Zo gaan we laag voor laag verder, naar de geboorte, het jonge kind, de puber en de jong volwassene. En integreren we ze stap voor stap vanuit de heelheid van de oorsprong, de bron, de conceptie. Het is fijn om te voelen hoe we vanuit deze heelheid werken en daarin later ontstane pijnen en wonden laten oplossen in dat Zijn. Ik voel hoe ik alle tijd mag nemen bij de geboorte, wat een bevrijding. Er is geen paniek meer, geen geduw of getrek, maar ik mag komen op mijn eigen tijd! Dan zie ik beelden van mezelf als jong meisje, avontuurlijk en beweeglijk en met de behoefte aan veiligheid.En als puber hoe ik nu erbij mag horen, bij de groep en tegelijkertijd dicht bij mezelf kan blijven en zijn. Wat fijn! Ik zie mezelf lopen door de middelbare school en begrijp ineens rode draden in mijn leven…..
Op mezelf zijn, erbij horen, mijn plek hier… Te veel om in woorden te vatten, maar ik voel en weet het ineens. Ik doorzie het. Dingen vallen op hun plek vanuit een nieuw gezichtspunt”.

“Deze opstelling is als een innerlijke reis, diep naar binnen, naar dat wat gevoeld de ruimte kan krijgen naar nieuw bewustzijn.”

Yvonne V
Dankjewel voor de mooie sessie, wat een ervaring was dat! Ik was eerst ongerust wat de uitwerking van deze sessie zou zijn. Ik ben bij heel veel van mijn therapieën daarna weken ziek geweest, uitgeput, emotioneel, de verwerking was vaak zwaarder dan de therapie. Maar bij jou heb ik echt bevrijding gevoeld in mijn lichaam en geest en kon ik de verwerking daarna aan. De nazorg daarna was ook zo fijn. De gehele sessie was zo warm en liefdevol, letterlijk en figuurlijk een warme deken om mij heen de geborgenheid die ik voelde was zo fijn. Wat zo diep verborgen zat mocht gehoord, gezien en gevoeld worden. Elke stap werd liefdevol begeleid en zo mooi met elkaar verbonden. Zodat dat gedeelte losgelaten mocht worden. De periode daarna is er lichamelijk een verwerking geweest.De verstandhouding tussen mij en mijn moeder is veranderd en ook met mijn dochter heb ik mooie gesprekken gehad dat er nu ruimte voor mij mag komen. Eindelijk ruimte voor meer me-time. Het zorgen voor iedereen is nu echt zorgen voor mezelf geworden. Mezelf de liefde geven die ik als kind niet heb mogen ervaren. Ik zie en hoor mezelf steeds meer, en neem tijd voor mezelf, zonder me daar schuldig over te voelen. Mijn “waarde” ga ik steeds meer zien waardoor mijn vertrouwen ook groeit.
Carola V
“Ik had me nooit gerealiseerd dat er zóveel belangrijke gevoelsinformatie naar boven kon komen tijdens een Geboorte-opstelling. Stap voor stap kon ik gevoelsmatig contact maken met de allereerste indrukken die er waren rond mijn geboorte, tijdens de zwangerschap en mijn eerste levensjaren. Sylvia zorgde voor een begeleiding die voor mij hélemaal klopte en ik kreeg antwoorden op belangrijke vragen en inzicht in de oorzaak van blokkades die zich blijven aandienen, als je daar niet naar kijkt”.
“Het was voor mij een enorme eye-opener, een waardevolle ervaring en een prachtig proces om oude pijn te kunnen loslaten. Zeer aan te bevelen!”
Martin Hof

Schrijf je hier in voor een geboorteopstelling.

Wil je graag je eigen geboorteverhaal in kaart brengen en begrijpen waarom je in het nu vastloopt? Boek dan een persoonlijke geboorteopstelling. Via onderstaande button kun je een afspraak inplannen in mijn agenda. Ik stuur je altijd persoonlijk nog even een bevestiging. Ook krijg je voorafgaand aan onze afspraak alle informatie die je nodig hebt.

Je bent welkom, precies zoals je bent.

Van hart tot hart….💚

BOEK JOUW AFSPRAAK HIER.