Krijg inzicht in jouw geboortepatronen.

Download mijn E-book.

Geboorteopstelling: ervaar weer levenslust vanuit je bron.

Onze babytijd dragen we diep van binnen mee en leven we uit in onze meest intieme relaties. Je kunt de periode van jouw conceptie tot en met de geboorte zien als blauwdruk van je leven. Als je die blauwdruk kent, begrijp je wie je bent en krijg je antwoorden op de vraag “waarom?” in je leven. Je ontdekt wat er in jou gehoord wilt worden en maakt een begin met heelwording.

Wat bied ik aan?

In een innerlijk kind geboorte opstelling gaan we terug naar de basis, het allereerste begin. Het moment waarop je puur en authentiek ter wereld kwam. Ik laat je voelen wat er rond dit thema gevoeld mag worden. Het bewustzijn van deze ervaringen kan een begin zijn om je los te maken van geboortepatronen die al in de zwangerschap een imprint vormden.

Jouw investering in een persoonlijke geboorte opstelling waarin je gaat voelen wat je nodig hebt in het hier en nu bedraagt € 147,- (incl. btw). Omdat ik geloof in fysieke verbinding en nabijheid geef ik de sessie live in mijn praktijkruimte in Zaandijk.

Welke inzichten levert dit je op?
  • Je leert welke emoties je voelt, dat ze een functie hebben en dat geeft grip op herstel.
  • Je krijgt inzicht in patronen die zich op een onbewust niveau herhalen in je volwassen leven.
  • Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van je autonomie.
  • Je gaat andere keuzes maken.
  • Je leert los te laten en dingen een plek te geven.
  • Je gaat je lichter voelen in de energie en krijgt inzicht in het moment dat je gaat begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.
  • Je voelt rust en vertrouwen en komt weer bij je levenslust.

Een ervaring uit mijn praktijk.

Een cliënt kwam bij mij in de praktijk om te kijken naar haar geboorte periode waarin zij trauma en stressgerelateerde ervaringen had opgedaan. Vanaf het prille begin werd al zoveel gevoeld en helder. Het gaf haar inzicht in hoe haar leven gekleurd was vanuit de moederschoot. Lees hier haar ervaring.

“Ik merkte dat er bepaalde geboortetrauma’s nog steeds in de weg zaten om me volledig vrij te voelen. Ik had een sterk verlangen om nu echt te gaan léven, in plaats van te óverleven. Omdat Sylvia als spiegelcoach is gespecialiseerd in geboorte- en kindtrauma’s, wist ik dat ik hiervoor bij Sylvia moest zijn. Ook vind ik het fijn dat zij vergelijkbare dingen heeft meegemaakt en zo open deelt over de gevolgen van deze ervaringen. De sessie was heel bijzonder. Ik voel me sindsdien veel lichter en ik voel rust en vertrouwen dat alles is, precies zoals het moet zijn. Een sessie bij Sylvia, gericht op geboorte- en/of kindtrauma, is echt een aanrader!”

Evelyn Koelewijn.

“Sylvia liet me voelen wat er nodig was om los te laten en een plek te geven. Ze hielp me, schijnbaar moeiteloos, om naar binnen te gaan en snel daar te komen waar ik zijn moest. Ze is kundig en zacht en neemt alle tijd voor je; ik heb de sessie als heel bijzonder en heel effectief ervaren.”

Fanny Cattenstart.

Schrijf je hier in voor een geboorteopstelling.

Wil je graag je eigen geboorteverhaal in kaart brengen en begrijpen waarom je in het nu vastloopt? Boek dan een persoonlijke geboorteopstelling. Via onderstaande button kun je een afspraak inplannen in mijn agenda. Ik stuur je altijd persoonlijk nog even een bevestiging. Ook krijg je voorafgaand aan onze afspraak alle informatie die je nodig hebt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

BOEK JOUW AFSPRAAK HIER.