Krijg inzicht in jouw geboortepatronen.

Download mijn E-book.

Geboorteopstelling: ervaar weer levenslust vanuit je bron.

Onze babytijd dragen we diep van binnen mee en leven we uit in onze meest intieme relaties. Misschien herken je wel thema’s in je leven die steeds terugkeren. Thema’s als onzekerheid, eenzaamheid, afhankelijkheid of onveiligheid. Op deze manier kunnen zich overtuigingen diep in jouw bewustzijn genesteld hebben. Je kunt de periode van jouw conceptie tot en met de geboorte zien als blauwdruk van je leven. Als je die blauwdruk kent, begrijp je wie je bent en krijg je antwoorden op de vraag “waarom?” in je leven. Je ontdekt wat er in jou gehoord wilt worden en maakt een begin met heelwording. De heelheid van het kind dat je ooit was en nog altijd bent.

Wat bied ik aan?

In een geboorte- jonge kind opstelling gaan we terug naar de oorsprong, het allereerste begin. Het moment waarop je puur en authentiek ter wereld kwam. Tijdens een geboorteopstelling kijken we naar de conceptie, zwangerschap en geboorte en ook naar je jonge kind-jaren, puber en jong volwassen leven tot nu. In 7 fases gaan we dit doorvoelen en ervaren wat hierin naar boven mag komen om te helen. Alles is te herleiden naar het allereerste begin, want daar begon jouw leven, jouw bestaansrecht en jouw fundament. Het bewustzijn van deze ervaringen kan een begin zijn om je los te maken van patronen die al in de zwangerschap een imprint vormden. In de eerste 7 jaar van je leven wordt de basis gelegd. Het allereerste begin is daarom cruciaal voor de rest van je leven

Jouw investering.

Jouw investering in een persoonlijke geboorte jonge-kind opstelling waarin je gaat voelen wat je nodig hebt in het hier en nu bedraagt € 169,- (incl. btw). De opstelling duurt  2 1/2 tot 3 uur. De opstelling is altijd 1 op 1 waardoor we dieper op sommige delen van jezelf in kunnen zoomen. Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek van 25 t/m 29 september krijg je een set van 50 inzicht kaarten met visualisatie en schrijfoefeningen gratis.

Omdat ik geloof in fysieke verbinding en nabijheid geef ik de sessie live in mijn praktijkruimte in Zaandijk.

Vanaf mei ben ik ook beschikbaar op de woensdag en vrijdag voor een systemische opstelling bij Soulbalance Centrum voor Bewust WelZijn.

Welke inzichten levert dit je op?
  • Je leert welke emoties je voelt, dat ze een functie hebben en dat geeft grip op herstel.
  • Je krijgt inzicht in patronen die zich op een onbewust niveau herhalen in je volwassen leven.
  • Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van je autonomie.
  • Je gaat bewuste keuzes maken.
  • Je leert los te laten en dingen een plek te geven.
  • Je gaat je lichter voelen in de energie en krijgt inzicht in het moment dat je gaat begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.
  • Je voelt rust en vertrouwen en dat het goed is zoals het is.

Als je je geboorte kent, weet je steeds meer wie je bent.

Om tot je echte potentieel te komen is transformatie nodig. Het loslaten van oude patronen werkt bevrijdend en is nodig om een stuk verleden achter te laten. Die bevrijding is nodig om ruimte te creëren voor nieuwe ervaringen.

Hoe werkt het?

Vooraf aan de opstelling krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. De vragen kunnen voor een gedeelte samen met je moeder worden ingevuld (indien zij nog leeft). Dat maakt een begin van het helingsproces.

Een ervaring uit mijn praktijk.

Een cliënt kwam bij mij in de praktijk om te kijken naar haar geboorte periode waarin zij trauma en stressgerelateerde ervaringen had opgedaan. Vanaf het prille begin werd al zoveel gevoeld en helder. Het gaf haar inzicht in hoe haar leven gekleurd was vanuit de moederschoot. Lees hier haar ervaring.

“Ik merkte dat er bepaalde geboortetrauma’s nog steeds in de weg zaten om me volledig vrij te voelen. Ik had een sterk verlangen om nu echt te gaan léven, in plaats van te óverleven. Omdat Sylvia als spiegelcoach is gespecialiseerd in geboorte- en kindtrauma’s, wist ik dat ik hiervoor bij Sylvia moest zijn. Ook vind ik het fijn dat zij vergelijkbare dingen heeft meegemaakt en zo open deelt over de gevolgen van deze ervaringen. De sessie was heel bijzonder. Ik voel me sindsdien veel lichter en ik voel rust en vertrouwen dat alles is, precies zoals het moet zijn. Een sessie bij Sylvia, gericht op geboorte- en/of kindtrauma, is echt een aanrader!”

Evelyn Koelewijn.

“Sylvia liet me voelen wat er nodig was om los te laten en een plek te geven. Ze hielp me, schijnbaar moeiteloos, om naar binnen te gaan en snel daar te komen waar ik zijn moest. Ze is kundig en zacht en neemt alle tijd voor je; ik heb de sessie als heel bijzonder en heel effectief ervaren.”

Fanny Cattenstart.

“Afgelopen week deed ik een geboorteopstelling bij Sylvia. Het was heel bijzonder om te ervaren hoe de periode rondom mijn geboorte en de jaren erna nog steeds doorwerken in mijn huidige leven. En hoe fijn is het om tijdens de opstelling mezelf te kunnen geven wat er op dat moment nodig was. Ik voel me ‘Heel’. Ik ben benieuwd hoe dit de komende tijd gaat doorwerken in mijn leven. Dank je wel Sylvia voor deze bijzondere ervaring!”

Dionne Hendriks.

Sylvia verscheen als synchroniciteit op mijn pad, nadat ik het universum om hulp had gevraagd om voor eens en altijd mijn oude angststuk aan te kijken, hier inzicht in te krijgen, en vooral op te ruimen, zodat het als stof in het NIETS zou verdwijnen.
Al heel mijn leven worstelde ik met het stuk “bestaansrecht” maar ook “vrijheidsberoving” een schaduw stuk waar ik zelf als “lichtwerker” niet bij kon en niet helder kon krijgen, zelfs na alle jaren aan investeringen in cursussen, workshops, healingen en andere sessies. Het bleef altijd als een soort van doorn een pijnlijk plekje veroorzaken, waar ik keer op keer doorheen moest. Na het ebook van Sylvia te hebben gelezen, en ons mailverkeer op gang was gekomen, voelde ik dat de geboorte-trauma opstelling het puzzelstuk was wat ik nodig had om mijn levenspuzzel die ik al heel ver uitgelegd heb, en bijna compleet heb, als een van de laatste onderdelen zou kunnen functioneren om mezelf volledig veilig te kunnen gronden in het “aardse” veld. Een uitgebreide vragenlijst die ik per mail kreeg, zorgde ervoor dat ik me op voorhand kon verbinden met de sessie die plaats zou vinden. Hierbij voelde ik al dat een lijntje gelegd werd naar een nog “onbekend” veld in mij, waar ik als baby het trauma dood-vermoorden-vrijheidsberoving meerdere malen heb moeten ervaren.
Sneller dan verwacht vond onze ontmoeting plaats. Sylvia ervaarde ik als een hartelijke vrouw, zeer liefdevol, waarbij ik direct volledig mezelf in overgave voelde.
De vloer anker techniek lijkt zeer simpel, in eerste instantie vond mijn “menszijn” hier nog iets van. Maar eenmaal verbonden vanuit haar zachte woorden, afdalend in mijn complete wezen, voelend in mijn  eigen “oude” kenbare en niet kenbare stukken, kon ik ervaren dat er direct een shift plaatsvond in mijn bewustzijn. Toen nog niet met veel woorden samen te vatten, maar diep energetisch te voelen op zielsniveau, waarop mijn lichaam in een complete tinteling overging. De aandacht waarmee Sylvia de sessie begeleid voelt als een warme liefdevolle deken, ik kan het niet anders verwoorden. Ik zou het iedereen aanraden die in zichzelf wil investeren om de schaduw stukken die heel je leven als als grote uitdaging op je levenspad verschijnen uit te nodigen om volledig te transformeren, zodat er zowel nieuw licht in jeZELF ontstaat, waar je buitenwereld als magic op reageert en transformeert!
Jacqueline van de Koevering.

Schrijf je hier in voor een geboorteopstelling.

Wil je graag je eigen geboorteverhaal in kaart brengen en begrijpen waarom je in het nu vastloopt? Boek dan een persoonlijke geboorteopstelling. Via onderstaande button kun je een afspraak inplannen in mijn agenda. Ik stuur je altijd persoonlijk nog even een bevestiging. Ook krijg je voorafgaand aan onze afspraak alle informatie die je nodig hebt.

Je bent welkom zoals je bent.

Van hart tot hart….💚

BOEK JOUW AFSPRAAK HIER.