Maak verbinding met jezelf en je omgeving.

Heel mijn hart.

Het is mijn missie om jou te helpen ontdekken wie je bent, wilt zijn en wat je te doen hebt in dit leven. Daarmee ga je groei ervaren in je autonomie, maak je verbinding met je eigen authenticiteit en ga je leven vanuit je verlangens. De weg die leidt naar een vreugdevol en vrij leven. 

Mijn verhaal.

In dit 4 minuten durende filmpje vertel ik over mijn eigen helingsproces nadat ik de bodem van de put had bereikt. Ik vertel hoe ik de liefde voor mezelf terugvond en in liefde kon helen. Een proces waarin groei en ontwikkeling centraal staat. Dat proces leidde ertoe dat ik de diepe verbinding met mezelf weer voel en nu een liefdevol en vreugdevol leven leid vanuit positiviteit. Ik groeide van óverleven naar voluit leven.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Spiegel-, systemisch- en bewustzijnscoach.

Ik ben Sylvia Argelo en moeder van twee prachtige volwassen dochters. ‘Zeer betrokken, empathisch en snel tot de kern’. Dat is hoe klanten mij typeren. Ik ben een geboren Zaankanter. Ruim 10 jaar heb ik ervaring in het begeleiden en het ondersteunen van jonge ouders in de opvoeding van (hoog)begaafde en (hoog)sensitieve kinderen. Authenticiteit is het DNA van ‘Puur Authentiek’ waarin alle ruimte is voor eigenheid. Door het werken met gezinnen ontstond een groot verlangen om heel mijn hart te kunnen inzetten in mijn werk. Ik besloot na vele opleidingen, trainingen en zelfstudie op het gebied van systemisch werken, spiegelcoaching, prenatale psychologie, bewustwording en persoonlijk leiderschap, dat ik mijn passie en missie verder wilde uitbouwen. De laatste jaren heb ik me verdiept en gespecialiseerd in de problemen die vrouwen tegenkomen in de leeftijdsfase van ongeveer 35 tot 55 jaar. Het herstellen van de verbinding met hun eigen kern stelt vrouwen in staat opnieuw hun innerlijke kracht te ervaren. Door mijn begeleiding en ondersteuning ontstaan er inzichten wat in het familiesysteem speelt. Samen ontrafelen we je levensverhaal en ontdek je patronen. Hierdoor verandert de energie niet alleen bij jezelf, maar ook binnen relaties, gezinsleven en vriendschappen, of anderzijds maatschappelijke verbindingen. Zodra we ons eigen onbewuste bewúst maken en het de juiste plaats in ons leven geven, worden we heel, zoals het pure, onbevangen kind in onszelf. Een spannend, maar prachtig proces.

Het leven als inspiratiebron.

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met problematiek in een relatie, binnen het gezin, familie of op het werk. Toen ik op mijn 40e het roer omgooide omdat dat het moment was om mijn stukken aan te kijken, veranderde ook mijn leven. Het leven zie ik als een leerproces, waarin we net als kinderen nooit zijn uitgeleerd. Ik leerde door bewust voor mezelf te kiezen, ik bewuste keuzes ging maken en daarmee zich een andere werkelijkheid aandiende. Niet altijd even gemakkelijke processen, maar het heeft mij een sprong in bewustzijn gegeven. Op het moment dat je de diepe verbinding met jezelf aangaat, kun je oude onbewuste patronen loslaten en heb je het vermogen om in een andere werkelijkheid te stappen, waardoor de herhalingen van patronen die het leven je laat zien, geen herhalingen meer hoeven te zijn. Het lichaam is daarvoor de slimste graadmeter en je intuïtie het kompas. Dit zorgt uiteindelijk voor een sprong in je bewustzijn, waardoor je je leven vorm gaat geven zoals jij dat graag zou willen. Je gaat weer meer leven vanuit je zielsverlangen en vanuit zelfliefde plaats je jezelf op een eerste plaats, gewoon omdat je het waard bent!

Heling vanuit de kern.

Het is elke keer weer zo mooi om mensen te zien groeien in bewustzijn en autonomie. Het moment te ervaren dat zij weer in contact komen met hun eigen authenticiteit, waarin ruimte is voor innerlijke kracht, levensvreugde en vrijheid. Ik geloof dat ieder mens het vermogen heeft om te helen van oude pijn en tegelijkertijd te aanvaarden van wat er is. Een waardevol proces waarin je thuiskomt in jezelf en het je helpt herinneren dat je het vreugdevolle kind dat je altijd was, nog altijd bent. Dat gevoel en deze ervaring gun ik iedereen!

Opleidingen & Certificaten.

Als partner werk ik samen met vindjecoach.com en ben ik in het bezit van het widget VJC. De missie van VJC is om mensen te inspireren naar binnen te keren en hun innertruth te ontdekken door persoonlijke reflectie, exploratie en toegang tot online kennis over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Volg mij voor meer inspiratie en verhalen.

Sylvia Argelo puur authentiek