Kom thuis bij jezelf.

Heel je moederwond, terug naar de oorsprong.

De relatie met je moeder is de moeder van al je relaties.

De moederwond kan een groot thema zijn in je leven en daarmee van invloed zijn op al je (liefdes)relaties. Of je nu een man of een vrouw bent. Wij worden allemaal geboren door het vrouwelijke. Negen maanden heb je in de buik van je moeder gewoond, voordat je ter wereld kwam. Hoe was het in deze ruimte? Welke ervaringen heb je opgedaan? Voelde het als een warm welkom? Wat waren de omstandigheden toen je moeder zwanger was van jou? Hoe was de opvoeding van je moeder? Welke traumatische ervaringen heeft zij zelf meegemaakt? Welke pijn uit haar niet geleefde leven, heeft zij overgedragen? Hoe ben je geboren? Mocht je zelf kiezen of werd er voor jou gekozen? Werd er geduwd en aan je getrokken? Was er sprake van een zachte landing? Ben je opgevoed in een veilige bedding?

In je moeders baarmoeder ligt jouw oorsprong. De antwoorden op bovenstaande vragen vormen jouw fundament. De basis die jouw leven heeft gevormd tot wie je nu bent.

In dit prachtige en waardevolle verkorte traject bied ik drie 1 op 1 basisopstellingen aan. In het traject stem ik met mijn gevoel helemaal af op jou, waarin alle delen van jezelf aan bod komen. Zowel het mannelijke als vrouwelijke aspect en de vader. We zoomen specifiek in op jouw moederstuk en wat daarin nodig is om te helen. Een verrijking voor jou en mij die de wereld mooier kleurt. Het is zó waardevol om dit samen met jou te doen. Als je dit leest, voel je direct of het op dit moment past in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Plan een afspraak.

Wat vraagt het van je?

Het helen van het moederstuk vraagt om een dieper onderzoek in jezelf. Daarmee ga je je leven helen. Je gaat verbinding maken met de geleefde ervaringen en de pijn toelaten die ermee samenhangt. Zonder oordeel naar jezelf. Dat kunnen verschillende onderdrukte emoties zijn als boosheid, verdriet, schaamte, eenzaamheid, verwarring, rouw. Helen zorgt ervoor dat je weer balans voelt en jezelf weer op de juiste plek zet in je leven.

Wat brengt het je?

Helen van je moederwond zorgt voor balans en harmonie in je leven. 

* Je voelt de liefde voor jezelf stromen.

* Je ervaart een gevoel van goed genoeg zijn.

* Je gaat voorbij aan je eigen tekortkomingen, angsten en verdedigingen en daarmee kun je je hart verzachten.

* Je kunt je eigen grenzen voelen.

* Je gaat je eigen waarden leven.

* Je voelt je verbonden met wie je bent, je authenticiteit.

* Je leert echt te ontvangen, waardoor alles naar je toe kan stromen.

Voor wie is dit traject?

Voor jou:

* Als je worstelt met (intieme) relaties, ongeacht welke relatie dan ook.

* Als je weerstand voelt om de relatie met je moeder te onderzoeken (dan juist!).

* Als je een druk en zwaarte met je meedraagt, die eigenlijk niet bij jou hoort.

* Als je al van alles hebt geprobeerd en nog een gevoel hebt dat het ergens niet stroomt.

* Als je voor alles en iedereen in de weer bent, behalve voor jezelf.

Gedurende het traject ben ik er helemaal voor jou.

‘Heel je Moederwond, terug naar de oorsprong’ is een prachtig verkort traject op maat, dat je leven verrijkt en dat voor het grootste deel bestaat uit proceswerk. Daarnaast leer ik je ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte vaardigheden die je kunt integreren in jouw dagelijkse leven. Je ontvangt drie uitgebreide opstellingen, waarvan er twee ongeveer 2 uur duren. De geboorte-jonge-kind opstelling duurt 2,5 uur. De opstellingen zijn altijd 1 op 1 waardoor we veel dieper op sommige delen van jezelf in kunnen zoomen. Je kunt me in deze periode naast de sessies altijd vragen stellen indien je dat graag wil. Je ontvangt in dit traject alle aandacht en ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te openen voor LIEFDE.

Jouw investering in je persoonlijke ontwikkeling en groei door terug te gaan naar de basis, naar je moederwond is slechts € 375,- (incl. btw). Heb je al een geboorteopstelling bij mij ervaren? Dan stemmen we af op wat er speelt en wat jij op dat moment nodig hebt. Bij dit traject krijg je ook nog eens 50 kaarten cadeau met inzichten, visualisatie en schrijfoefeningen.

Als je iets wilt veranderen in je leven, dan begint de eerste stap bij jezelf.

Voel je een JA en wil je de eerste stap zetten? Je bent welkom in mijn praktijk, precies zoals je bent. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op, of stuur een mailtje naar info@puurauthentiek.nl.

Je bent welkom, precies zoals je bent.

Van hart tot hart…..

Plan een afspraak.