Heel je moederwond

KOM WEER IN HARMONIE MET JEZELF: HEEL JE MOEDERWOND

De relatie met je moeder is de moeder van al je relaties.

De moederwond kan een groot thema zijn in je leven en daarmee van invloed zijn op al je (liefdes)relaties. Of je nu een man of een vrouw bent. Wij worden allemaal geboren door het vrouwelijke. Negen maanden heb je in de buik van je moeder gewoond, voordat je ter wereld kwam. Hoe was het in deze ruimte? Welke ervaringen heb je opgedaan? Voelde het als een warm welkom? Wat waren de omstandigheden toen je moeder zwanger was van jou? Hoe was de opvoeding van je moeder? Welke traumatische ervaringen heeft zij zelf meegemaakt? Welke pijn uit haar niet geleefde leven, heeft zij overgedragen? Hoe ben je geboren? Mocht je zelf kiezen of werd er voor jou gekozen? Werd er geduwd en aan je getrokken? Was er sprake van een zachte landing? Ben je opgevoed in een veilige bedding?

In je moeders baarmoeder ligt jouw oorsprong. De antwoorden op bovenstaande vragen vormen jouw fundament. De basis die jouw leven heeft gevormd tot wie je nu bent.

In dit prachtige en waardevolle traject ‘De Moederwond’ bied ik drie 1 op 1 basisopstellingen aan. In het traject stem ik met mijn gevoel helemaal af op jou, waarin alle delen van jezelf aan bod komen. Zowel het mannelijke als vrouwelijke aspect en de vader. We zoomen specifiek in op jouw moederstuk en wat daarin nodig is om te helen. Een verrijking voor jou en mij die de wereld mooier kleurt. Het is zó waardevol om dit samen met jou te doen. Als je dit leest, voel je direct of het op dit moment past in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Plan een afspraak.

Wat vraagt het van je?

Het helen van je Moederwond vraagt om een dieper onderzoek in jezelf. Daarmee ga je je leven helen. Je gaat verbinding maken met de geleefde ervaringen en de pijn toelaten die ermee samenhangt. Zonder oordeel naar jezelf. Dat kunnen verschillende onderdrukte emoties zijn als boosheid, verdriet, schaamte, eenzaamheid, verwarring, rouw. Helen zorgt ervoor dat je weer balans voelt en jezelf weer op de juiste plek zet in je leven.

Wat brengt het je?

Helen van je moederwond zorgt voor balans en harmonie in je leven. 

* Je voelt de liefde voor jezelf stromen.

* Je ervaart een gevoel van goed genoeg zijn.

* Je gaat voorbij aan je eigen tekortkomingen, angsten en verdedigingen en daarmee kun je je hart verzachten.

* Je gaat je eigen waarden leven.

* Je voelt dat het veilig is om je plek in te nemen.

*Je ervaart een diep vertrouwen in jezelf en in het leven.

* Je voelt je verbonden met wie je bent, je authenticiteit.

* Je leert echt te ontvangen, waardoor alles naar je toe kan stromen.

Voor wie is dit traject?

Voor jou:

* Als je worstelt met (intieme) relaties, ongeacht welke relatie dan ook.

* Als je het gevoel hebt dat je elke keer weer tegen dezelfde problemen aanloopt.

* Als je weerstand voelt om de relatie met je moeder te onderzoeken (dan juist!)

* Als je een druk en zwaarte met je meedraagt, die eigenlijk niet bij jou hoort.

* Als je al van alles hebt geprobeerd en nog een gevoel hebt dat het ergens niet stroomt.

* Als je voor alles en iedereen in de weer bent, behalve voor jezelf.

Gedurende het hele traject ben ik er volledig voor jou.

‘Heel je Moederwond, terug naar de oorsprong’ is een prachtig traject op maat, dat je leven verrijkt en dat voor het grootste deel bestaat uit proceswerk. Daarnaast leer ik je ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte vaardigheden die je kunt integreren in jouw dagelijkse leven. Je ontvangt drie uitgebreide sessies van in totaal 7 uur. De opstellingen zijn altijd 1 op 1 waardoor we veel dieper op sommige delen van jezelf in kunnen zoomen. Je kunt me in deze periode naast de sessies altijd vragen stellen indien je dat graag wil. Je ontvangt in dit traject alle aandacht en ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te openen voor LIEFDE. In de zorg na het traject kun je mij nog vragen stellen om te reflecteren, de balans op te maken en stil te staan bij jezelf. Wil je graag naar je Vaderwond kijken (een emotioneel of fysiek afwezige vader) Kijk dan naar Heel je Vaderwond.

Jouw investering in je persoonlijke ontwikkeling en groei door terug te gaan naar de oorsprong, naar je moederwond is slechts 425,- (incl. btw). Heb je al een geboorteopstelling bij mij ervaren? Dan stemmen we af op wat er speelt en wat jij op dat moment nodig hebt. Bij dit traject krijg je mijn Whitepaper en 50 kaarten cadeau met inzichten, visualisatie en schrijfoefeningen die ondersteunend zijn in het proces.

Als je iets wilt veranderen in je leven, dan begint de eerste stap bij jezelf.

Voel je een JA en wil je de eerste stap zetten? Je bent welkom in mijn praktijk, precies zoals je bent. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op, of stuur een mailtje naar info@puurauthentiek.nl.

Vanwege mijn verhuizing naar Gelderland, ben ik maandelijks ook in Steenderen waar ik ook opstellingen geef. Indien de afstand voor jou geen probleem is, ben je uiteraard ook van harte welkom om naar Gelderland te komen.

Je bent welkom, precies zoals je bent.

Van hart tot hart…..

Plan een afspraak.

Een ervaring uit mijn praktijk.

Vaak weet je weinig over de manier waarop je hier op aarde bent gekomen over wie je ouders waren als mens ten tijde van je geboorte. Op een onbewust niveau draag je wel de krachtige eigenschappen mee, maar ook dingen die je kunnen belemmeren. Heel je moederwond bestaat uit drie opstellingen waarbij je bewust wordt van je wortels en alle draden uit je familielijn.

Ik heb de moederlijn opstelling bij Sylvia als heel fijn ervaren. Sylvia’s begeleiding is met zachtheid en aanwezigheid zodat er dingen zich konden ontvouwen. Bijzonder weer om op te merken was, dat dingen waar ik zelf in het nu mee loop deze in de lijn zichtbaar werden. Mooi om hier ruimte aan te geven en wat er op de plek nodig was in te ademen zodat dit alsnog vervuld kon worden. Dit vervulde gevoel en heling was ook voelbaar en neem ik mee uit de opstellingen. Dankbaar!

Colin.

In de sessies bij Sylvia heb ik ervaren hoe ik mijn voorouderlijke moederwond heb kunnen aankijken, doorvoelen en daardoor heb kunnen helen.
Onder haar vakkundig en liefdevolle begeleiding heb ik een reis gemaakt door de vrouwenlijn van mijn familie en hoorde ik de (over)grootmoeders tot mij spreken. Ik vond het prettig om één op één een familie opstelling te doen, in plaats van met een hele groep mensen. Het voelde heel veilig en geborgen. Het hoopgevende van deze ervaring was dat ik het gevoel kreeg dat gebeurtenissen die als traumatisch voelden niet een vastgeroest gegeven hoeven te blijven dat in mijn leven de stroom stagneert,  maar juist vloeibare gebeurtenissen bleken te zijn die weer in beweging komen en me helpen een vollediger mens te worden. Ik heb de regie weer terug en ook mijn innerlijke vrouw en innerlijke man deel voelen weer in balans. Dank lieve Sylvia, voor je zachte én tegelijkertijd stevige ondersteuning in dit proces.

Linde Fontijn


Graag wil ik je bedanken voor de inzicht gevende opstellingen, begeleidende oefeningen, training, feedback en begeleiding.
Op emotioneel en cognitief niveau heb ik inzichten gekregen die ik eerder niet had. Zo ben ik me bewust geworden van familie patronen en van wie ik ben en was en wat daarbij van mij is en wat van mijn familie. Je begeleiding heb ik als zeer liefdevol en warm ervaren. Je hebt me geholpen mijn levenspad van start tot nu te zien binnen mijn familie en de familiepatronen. Het heeft mij een levensdoel gegeven waardoor ik, naast de familie patronen, vooral heb mogen ontdekken wat mij mij maakt en waarin ik verder kan groeien en genieten van en in ’t leven. Naast de sessies bij jou op locatie heb je me ondersteund en inzicht gegeven via app. Ik bewonder je subtiele, waardevrije, met zorg gegeven feedback. Het heeft me geprikkeld zelfs aspecten waarvoor ik enige allergie had te onderzoeken. Ik wil je daarom hartelijk bedanken voor hulp. Het heeft me geholpen weer een stapje dichter bij mezelf te komen en bewust te zijn dat ik met verwondering en ook met waardering voor mezelf kan terug kijken naar de afgelegde weg. Hoewel mijn familie mij weinig steun en liefde heeft kunnen bieden, heb ik bij jou, in liefde, de voor mij beperkende familie patronen, mogen en kunnen aanschouwen. Jouw liefde- en respectvolle, neutrale “zijn”, secuur luisteren en waardevrij reflecteren, heeft me daarbij enorm geholpen. Je bood me een veilige omgeving en deskundige warme, zuivere en vooral ook verhelderende inzichten en tips om ook na de training, te kunnen doorgroeien naar genieten en leven en ’t helpt me bij afschalen van ’t overleven en oude pijn. Voor mensen die twijfelen of Sylvia je helpen kan, wil ik je aanraden de stap te zetten en je te laten verrassen zodat ook jij/u ervaren kan, hoe prettig en fijn coaching kan zijn.
Annelies Voorburg.
Enige maande geleden stuitte ik op de pagina van Sylvia. En gelijk trok het mijn aandacht. Mijn hele leven loop ik tegen dingen aan. Jaren van (schema) therapie, hypnose en andere dingen uitgeprobeerd. Maar het wordt steeds lastiger. Vanuit schematherapie ben ik bekend geraakt met wanneer de belangrijkste jaren zijn in je jeugd en laat dat nou die jaren zijn die ik heb moeten missen. Ik ben enig kind en kon op niemand terugvallen. Ik wist zonder echt te weten dat ik de schakel van moederschoot problematiek zou moeten doorbreken. Alle vrouwen in mijn familie zijn belast. En toen zag ik de site van Sylvia en ik wist en voelde gelijk dat dit het moest zijn. Ik die overal ontzettend tegenop ziet en bang is voor alles wist dat ik dit moest aangrijpen. Voor mijzelf, maar ook ik heb een dochter….Ik heb familieopstellingen altijd al interessant gevonden, maar wilde niet in een groep en zo kwam ik vrij snel bij Sylvia terecht. Op een zachte, mooie, inspirerende manier nam Sylvia mij bij de hand en deden we de familieopstellingen en er ging een wereld voor mij open. Ik liet me leiden en op een zachte manier kwam ik oog in oog met mijn verlangens en gemis. Ik heb drie lange sessies ervaren waarin ik veel heb geleerd en mijn verdriet heb kunnen uiten. Sylvia is mijn beste ontdekking van 2023 en vaar graag nog mee naar Toscane. Als ik één ding mag noemen wat ik bij Sylvia voel is ‘veiligheid’. En elke sessie gaf ook aan dat ik daar het meest behoefte aan had. Haar methode is fantastisch al snap ik nog steeds niet hoe het zo werkte voor mij! Dankbaar dat moge duidelijk zijn. Vele zaken zijn mij duidelijk geworden en heb ik mogen helen. Dagelijks pluk ik nog de vruchten ervan. Dank je wel lieve Sylvia dat ik je mocht tegenkomen en ik zoveel heb mogen voelen en ervaren.
Rosanna Ramakers