Download mijn e-book over geboortepatronen.

Heel je geboorte.

Ervaar weer levenslust vanuit je bron.

Voor veel mensen is hun geboorte een groot mysterie. Ze weten waar ze zijn geboren, soms zelfs hoe laat en hoe de omstandigheden waren (dankzij informatie van de ouder), maar de ervaringen die ze op dat belangrijke moment hebben opgedaan, zijn helemaal verdwenen. Althans, zo lijkt het.
Misschien geldt dat ook voor jou. Misschien is je geboorte iets waar je nooit echt bij hebt stilgestaan en had je ook niet echt het idee dat je daar iets mee kon. Maar er zijn steeds meer wetenschappelijke inzichten, publicaties, feitenonderzoeken en ervaringen waaruit blijkt dat de manier waarop we ter wereld zijn gekomen, heel bepalend is voor ons verdere leven. Vooral voor wat betreft onze hechting en de manier waarop we tijdens ons leven relaties met anderen aangaan.
Ook mijn eigen persoonlijke ervaringen én de ervaringen die ik in mijn werk als coach heb opgedaan in het begeleiden van kinderen in hun eerste levensjaren, hebben me overtuigend duidelijk gemaakt hoe de geboorte, en zélfs de prenatale fase en het eerste levensjaar, het gedrag van een kind kan beïnvloeden.

Download gratis mijn e-book.

Dit e-book helpt je om inzichten te krijgen in de patronen die zich in je leven aandienen, in het gedrag dat je kinderen mogelijk laten zien en dat zich lastig laat verklaren en zelfs in eventuele trauma’s waarmee je in je leven te maken hebt. Haal eruit waar jij mee verder kunt. En als je daarna nog vragen hebt of zelfs een onderzoek wilt doen naar de bron van jouw eigen leven, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.
(Advies om het e-book direct op te slaan of te mailen naar jezelf, zodat het in je bestand blijft staan.)