Stel je eens voor…..

Dat je in de ochtend wakker wordt, je ogen opent en kijkt naar een adembenemende zonsopkomst. Je waant je in het hart van de natuur omringd met cipresbomen. Er is een serene rust om je heen, waarin je lichaam in een diepe ontspanning raakt. Het enige wat je hoort zijn de vogels met uitzicht over een sprookjesachtig landschap. Je voelt een zee van kalmte en gelukzaligheid in jezelf. Het lijkt werkelijk wel magie! Maar het is pure werkelijkheid. Diep verscholen in de ongerepte natuur van de lagere Maremma in Toscane ligt een unieke locatie te wachten op jou…..

We verwelkomen je op het biologische landgoed Sasseta Alta. Het uitstekend onderhouden landgoed ademt een betoverende sfeer die al je zintuigen opent voor nieuwe inspiratie. Het terrein bestaat uit 40 hectare grond, inclusief bos, olijfgaard, grote biologische moestuin en ligt op een steenworp afstand van het middeleeuwse dorp Scansano. Het landgoed heeft een bio-restaurant, waarin alle maaltijden worden bereid van eigen grond. Een kleurrijk geheel, biologisch, gezond en buitengewoon heerlijk. Samen met mijn zus Erica nodig ik je uit om deze heerlijke 5-daagse retreat te ervaren en op een prachtige locatie deel te nemen aan een innerlijke reis naar rust, harmonie en vrede met jezelf.

Reconnect met je eerste natuur.

In deze 5-daagse retreat van 16 t/m 20 september dompelen we ons onder in onze eigen natuur en de rust en stilte die het prachtige landschap ons te bieden heeft. Er is voldoende vrije ruimte aanwezig voor een heerlijke duik in het zwembad, het bezoeken van de sauna of gewoon een boek te lezen. Tijdens onze retreats schenken we veel aandacht aan opstellingenwerk. Bijvoorbeeld het opstellen van zeven generaties in de vrouwenlijn. Deze systeemopstelling schept een positieve beweging aan de onderstroom van de vrouwelijke kracht. Met onze yoga oefeningen op basis van de 7 chakra’s, krijg je inzicht in de energiebalans van je eigen chakra-systeem. Daarnaast staan er nog bijzondere activiteiten als een Watsu ervaring, een fluitconcert in het warmwaterzwembad en een drumcirkel op het programma. Het wordt gegarandeerd een bijzondere en waardevolle innerlijke reis van zelfontdekking.

Ga je met ons mee op retreat dit najaar?

Meer informatie over ons hele programma kun je bekijken op onze website. Op aanmeldingen voor 1 juni geldt een vroegboekkorting. Onze retreats worden ervaren als intens veilig, ontspannen, familie eenheid, helend en energiek, levensveranderend, onvergetelijk oprecht, oordeelvrij verbonden.

Je bent welkom, precies zoals je bent. Van hart tot hart…..