Je hart volgen. De enige koers met de grootste voldoening. Al meerdere malen in mijn leven heb ik met mijn hart keuzes gemaakt en volledig het roer omgegooid. Het heeft me op persoonlijk en spiritueel vlak veel gebracht. Vooral doordat ik in die processen steeds mezelf tegenkwam en telkens weer leerde terugkeren naar de verbinding met mijn hart. Met als gevolg dat ik me nu veerkrachtiger voel dan ooit. Gevoelens willen gevoeld worden. Het hart weet dat. Je hart is je kern, het centrum van je Zijn. Een plek van verbinding, vreugde en compassie. In je hart zit de essentie van wie je bent. Je hart kent geen twijfels en geen angst. Daar ben je precies zoals je bent.

In je hart zit onvoorwaardelijke liefde.

Als het zo’n fijne plek is, waarom is het dan zo ingewikkeld om er verbinding mee te maken? Als kind stond je puur en authentiek in verbinding met je hart. Kijk eens naar het jonge kind, zij leven in flow vanuit Zijn. Maar in het proces van opgroeien en volwassen worden, zijn we het veelal kwijtgeraakt. Daarbij leven we in een dolgedraaide wereld waar vertraging en stilte niet vanzelfsprekend zijn. Dat zul je bewust moeten opzoeken door een stapje terug te doen. Naar binnen te keren om te voelen wat er diep binnen in jouzelf erkenning mag krijgen. Sta je in verbinding met je hart, dan zal het je helpen uit te spreken en in beweging te komen voor de weg die jij wil volgen. Dan zijn keuzes niet ingewikkeld meer. Vanuit je hart voel je wat jij nodig hebt.

Vraag jij jezelf wel eens af:

Of je nog doet waar jouw hart een sprongetje van maakt?
Of je jezelf voldoende ruimte geeft om te leven zoals je dat graag zou willen?
Hoe het zou zijn om een andere keuze te maken?
Wat je hart je zou vertellen?

In mijn coaching help ik je weer te verbinden met je hart. je gaat groeien in je bewustzijn en gaat loslaten wat niet meer dient. De verbinding met je hart, die je als kind van nature volgde, wil je nu weer herstellen. Dan doen we vanuit een geboorteopstellingFamilieopstelling. Het herstellen van je moederwond of vaderwond. Tijdens onze kennismaking komen we erachter wat je nodig hebt, zodat jij weer leert liefdevol voor jezelf te kiezen.

Volg je hart….. Je bent welkom, zoals je bent.