Afgelopen week was ik tafelgast bij Marian van Tour, spiegelexpert in Nederland. Marian is mijn leermeesteres op het gebied van spiegelen en ik was uitgenodigd om mijn ervaringen met het spiegelen te delen. Het werd een mooi verbindend en kwetsbaar gesprek over wat spiegelen nu precies inhoudt, wat het voor mij betekent en wat mijn eigen spiegelmomenten zijn geweest in mijn leven waarin ik iets had te leren. Openhartig vertel ik ook over mijn verlatingsangst wat is ontstaan na mijn geboorte en als een rode draad door al mijn relaties heeft gelopen en wat ik heb gedaan om dat stuk in mezelf te helen.

Alles, maar ook alles is een spiegel.

Alles wat je om je heen ervaart kun je zien als een spiegel voor jezelf. Dit kunnen mooie dingen zijn, maar ook de minder mooie dingen waarmee je te maken hebt in het leven. De natuur, dieren, voeding, kinderen, je partner, jouw familie en al je relaties vormen een spiegel en zelfs de waarde van geld vormt een weerspiegeling op jouw binnenwereld. Hoe ben je opgevoed en in welke (leer en leef) omgeving ben je opgegroeid. Alles heeft invloed op alles en is heel bepalend voor de manier waarop je nu in het leven staat.
Zo binnen, zo buiten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Beluister de podcast. Ik hoop dat ik jou mag inspireren in de wereld van spiegelen 💚

BELUISTER HIER DE PODCAST >>>