Waarschijnlijk ben je je niet bewust van hoe je geboren bent en onder welke omstandigheden. En toch kan het van wezenlijk belang zijn voor de manier waarop je nu op dit moment in het leven staat.

Als dat goed gaat, dan mag je hebben wat je hebt. Je mag denken wat je denkt. Je mag voelen wat je voelt. Je mag houden waarvan je houdt. Je mag zeggen wat er diep van binnen in je leeft. Je mag blij, boos en verdrietig zijn. Je mag je realiteiten uit je voorouderlijke familielijn omarmen en er laten ZIJN. Je bestaansrecht, het recht om te bestaan. Simpelweg omdat jij jij bent. Jij bent liefdevol bewustZIJN.

In welke omstandigheden ben je geboren?

Het kan ook zijn dat dit niet zo fijn ging, om wat voor reden dan ook. Heb je moeite om te verbinden? Heb je angst om te verliezen? Ervaar je steeds maar weer de druk van een ander? Kan je maar moeilijk je grenzen aangeven. Misschien heb je het gevoel dat je leven andersom verloopt. Of kan het zelfs zo zijn dat je je niet welkom voelt op deze wereld. Het zijn symptomen dat er in jouw jeugd en mogelijk rondom je geboorte een aantal dingen niet zo fijn liepen. Was je welkom? Was je een ongelukje? Was er 9 maanden lang verbinding met je moeder? Was er angst? Ben je gewenst? Wat is jou verteld?

Je plek in de wereld, begint bij je plek in de baarmoeder.

Je plek in de wereld begint in de baarmoeder en zelfs nog daarvoor, tijdens de conceptie. Het zijn gebeurtenissen die effect hebben op hoe je in het leven staat. We noemen het geboortepatronen en je kan er wat aan doen. Wil je meer weten over jouw geboorte en de patronen die daaruit zijn ontstaan? Of de belemmerende overtuigingen waarmee je op dit moment mee te maken hebt? Elke maand reserveer ik 4 gratis online spiegelsessies. Vooraf aan deze sessie stuur ik je een aantal vragen toe, die jou op weg kunnen helpen naar een aantal antwoorden, waardoor er inzichten kunnen ontstaan die helpend zijn.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Of wil je gewoon even persoonlijk contact? Reserveer dan hier een plekje in mijn agenda. Je bent onvoorwaardelijk welkom.

Van hart tot hart.