Gratis spiegelsessie.

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN.

Heb je het gevoel dat je meer in je hoofd zit dan in je lichaam? En zou je weer willen leren voelen? We zijn soms zo druk dat we vergeten dat wij nog een lijf hebben om te voelen. Sterker nog, het is ons veelal niet geleerd om verbinding te maken met ons lichaam. Als je iets wilt veranderen dan begint de eerste stap bij jezelf. En door in beweging te komen, breng je automatisch verandering tot stand. Dat doe je door naar binnen te keren en de verbinding met jezelf te helen. Uiteraard help ik je daarbij op een liefdevolle manier. Het is soms zo waardevol om even samen met iemand te kunnen sparren.

Balans tussen hoofd en hart.

Het is een vrijblijvende korte coaching sessie van een half uur. In deze sessie deel ik met jou een fijne oefening waarbij je direct uit je hoofd komt en de verbinding met je lijf gaat voelen, waardoor je innerlijke rust gaat ervaren. Verder deel ik je inzichten waardoor je meer balans tussen je hoofd en hart gaat ervaren en je gedachten niet de overhand krijgen. Wanneer je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven zul je al direct meer rust gaan ervaren in de dingen die je doet.

Elke maand geef ik 4 keer een gratis spiegelsessie weg twv €47,-

Wil je in aanmerking komen voor deze fijne sessie? Of wil je meer informatie of gewoon even persoonlijk contact? Reserveer dan een plekje in mijn agenda.

Hoe werkt het?
Het is heel laagdrempelig. Ik stuur je na jouw aanvraag 4 vragen op zodat ik goed kan inzoomen op jouw specifieke situatie. We plannen een datum en een tijdstip in en het gesprek vindt plaats via zoom of beeldbellen.

Ja, ik kom graag in aanmerking voor de spiegelsessie.

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

    Maak contact.

    Meld je aan voor mijn nieuwsbrief via onderstaande button. Dan houd ik je maandelijks op de hoogte van nieuwe ervaringen, inzichten en tips die jou verder kunnen helpen.

    Aanmelden voor de nieuwsbrief