Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.

Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd, blijf ik doen wat ik altijd heb gedaan.

Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen, wat mij altijd overkomt……..

Je handelt op de automatische piloot, zonder je ervan bewust te zijn en houdt daarmee je eigen denkbeelden in stand. Je doet je werk wat gedaan moet worden. Je kiest voor de bekende weg en blijft indien nodig, dit consequent herhalen. Wat je in wezen doet is je eigen wereld in stand houden die in harmonie is met je eigen gedachten en opvattingen. Dat is ook de reden dat je elke keer weer in dezelfde situaties terecht komt, omdat je ze zelf creëert. Je herkent de gezegde vast wel “…ja, zo doen we dit nu eenmaal….. of ….”ja, zo zijn wij nu eenmaal”…… . Je houdt daarmee een onbewust patroon in stand.

Pas wanneer je stil bent, hoor je je innerlijke stem.

Pas wanneer we de stilte in onszelf opzoeken geven we ruimte aan onze innerlijke stem en dat is in ons dagelijkse drukke leven een ware uitdaging. We zijn druk. Er is geen ruimte voor rust en stilte, waardoor het contact met diepere verlangens die veelal onder de pijn liggen verscholen, erbij inschiet. In plaats van contact te maken met onze werkelijke verlangens, blijven we veelal liever bij het oude vertrouwde, want daar voelt het veilig. Wat er gebeurt is dat we onze verlangens negeren. We behouden onze oude beelden en verwachtingen en daardoor beleven we voortdurend herhalingen van wat er al was.

Wil je graag verandering in je leven?

Er is maar één manier als je iets in jezelf wilt veranderen en dat is de onbewuste herhaling te gaan zien en te doorbreken. Door in beweging te komen breng je automatisch verandering tot stand. Je staat er niet alleen voor.  Ik begeleid je op een liefdevolle manier je patronen te ontrafelen zodat loslaten als vanzelf gaat. Wil je graag in een veilige bedding delen?

Elke maand reserveer ik 4 gratis online spiegelsessies. Deze sessie geef ik gratis weg. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Of wil je gewoon even persoonlijk contact? Reserveer dan hier een plekje in mijn agenda.

Je bent onvoorwaardelijk welkom.

Van hart tot hart.