‘Ik ben moe, echt moe en eigenlijk uitgeput. Mijn gezin leidt er onder. Ik moet alles zelf doen en sta er helemaal alleen voor. Het ergste vind ik, dat ik soms boos uitval tegen mijn kinderen. Ik voel dat het anders moet, ik weet alleen niet meer hoe….!’ Herken je dit?

We zijn allemaal weleens moe en uit balans. Maar wanneer iets chronisch wordt, dan is er iets anders aan de hand. Het lichaam vraagt je dan uit liefde voor jezelf om het anders te doen. Alles begint bij liefde en aandacht aan jezelf geven. Uit je hoofd in je lijf. Diepe ontspanning, de stilte en de natuur staan bij mij bovenaan mijn prioriteitenlijst als het gaat over uit balans zijn. Het is keer op keer weer finetunen met jezelf hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Geef je te veel en ontvang je te weinig, dan raak je uit balans. Geven en ontvangen liggen namelijk op dezelfde weegschaal. Ontvangen is voor veel vrouwen moeilijk. We reiken gemakkelijker uit dan dat we kunnen ontvangen. En daar is natuurlijk niets mis mee. Tenzij het je heel veel energie kost. Ontvangen is een zachte vrouwelijke energie, naar binnen gericht, in deze energie kun je “Zijn”. Uitreiken is mannelijke energie en naar buiten gericht, hierin ben je aan het “doen”. Een gezonde relatie begint bij kunnen ontvangen.
Durf jij in je pure vrouwelijkheid te gaan staan en te ontvangen?

Uit balans, in balans.

In onze retreat die ik in samenwerking met mijn zus Erica Argelo organiseer, nemen wij je mee in de zoektocht naar onze vrouwelijke waarden en gaan we hier dieper op in. Je ervaart de kracht van vrouw zijn en tegelijkertijd een diepe ontspanning. Je krijgt inzicht hoe patronen uit de vrouwenlijn van invloed zijn op je eigen leven. Systemisch verbinden we hoofd, hart en lichaam naar de eenheid die ons zo bijzonder maakt. Tijdens onze retreat maken we in een opstelling verbinding met de 7 generaties vrouwen. In de middag openen wij de 7 basis chakra’s door bewegingsoefeningen. Kortom een helende reis naar binnen en vervolgens weer naar buiten.

Ervaringen van deelnemers aan onze vorige Retreats.

‘De locatie heb ik als heel goed en fijn ervaren. De ligging is prachtig en de dag was waardevol, rakend en leerzaam. De combinatie en afwisseling van buiten naar binnen en van binnen naar buiten was echt fijn. Het gaf dynamiek aan de dag. Ik heb veel nieuwe details gehoord, specifiek over de oerkracht van vrouwen.

‘Intens dankbaar reed ik naar huis met mijn moeder. Wat een helende dag in ons systeem, voor ons als individu en voor het vrouw zijn.’

‘Het was inspirerend, helend, voor mij precies op het juiste moment, alles klopte, verbindend, ontspannend, fantastisch, liefdevol, wat een mooie energie en samenwerking.’

Wil je meedoen aan onze inspirerende ontspanningsdag die wordt gegeven op zondag 1 en zondag 22 oktober bij Klooster Nieuwkerk in het hart van de natuur? Kijk hier voor meer informatie. Je bent welkom, precies zoals je bent.

Van hart tot hart……