Van maandag 16 september t/m vrijdag 20 september geef ik samen met mijn zus onze gezamenlijke Reconnection Retreat in Sasseta Alta in Toscane, waar je in stilte kunt zijn, delen, ervaren en ont-moeten. Waarin je even weg bent van de dagelijkse routine. Vijf dagen lang in de watten wordt gelegd door onze liefdevolle begeleiding en verzorging. Op een plek in het hart van de natuur en waar je kunt genieten van de magische zonsopkomst en zonsondergangen. Het prachtige landgoed ligt verscholen in de ongerepte natuur van de lagere Maremma van Toscane. Wat je hier vindt is rust en ruimte en meer is niet nodig. Wij zijn erg verheugd en trots dat we onze retreat mogen  geven op deze magische plek en het delen van ons waardevolle programma.

Helend bewegen.

Onze 5-daagse Reconnection Retreat, met het thema Helend Bewegen, is volledig gewijd aan diepgaande transformatie. De essentie van de retraite gaat over het omarmen van je ware Zelf en het leven ademen waarvoor je op aarde bent. Je wezenskern weet wat nodig is, wat jou begrijpt en onvoorwaardelijk van je houdt. Deze verbinding schept ruimte om de innerlijke reis te verkennen, waarbij je Ziel tot leven komt en afstemt op een nieuwe frequentie… Beleef samen met ons een onvergetelijk avontuur in het ontmoeten van je Authentieke Zelf. Ervaringen opdoen, zielsverwanten ontmoeten, de Toscaanse cultuur proeven en haar landschap bewonderen. Volgens de Italianen zelf is het beste Italiaans te vinden in Toscane. De basis ligt hiervoor in het verleden, waaronder de Renaissance met beroemde vertegenwoordigers als: Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafaël en Donatello.

Hoofd, hart en buik verbinden.

Elke keer weer verwonderen wij ons over de prachtige schoonheid van de natuur, waarin de hoge cipressen het landschap domineren. Rust, ruimte, stilte en magie zijn woorden die in ons opkomen, bij het aanschouwen van de pracht die het land te bieden heeft. Ook haar bevolking is uitzonderlijk vriendelijk en gastvrij. Ons programma is zeer gevarieerd. We verdiepen ons in het familiesysteem en ontdekken onze natuurlijke energiebron. Wij nemen je mee in de zoektocht naar onze vrouwelijke waarden en gaan we hier dieper op in. Tijdens de meditaties die worden begeleid door middel van klankschalen en andere instrumenten, zak je dieper in je lichaam en ervaar je stilte in je hoofd en een diepe ontspanning. In de opstellingen krijg je inzicht hoe patronen van invloed zijn in je eigen leven. Elke middag en avond verwelkomen de uiterst vriendelijke eigenaars van het landgoed ons voor een heerlijk buffet met groenten van eigen grond. De week staat in het teken van Helend bewegen, Verbinding en Groei. Met bewuste aandacht voor ons lichaam. Bewuste aandacht  voor je weerspiegeling en jouw omgeving en bewuste aandacht voor het hier en nu. Voel je een innerlijke Ja om met ons mee te gaan? Kijk dan voor meer informatie en het hele programma op onze website Reconnection Retreat.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Van hart tot hart……