Je moeder is een heel belangrijk persoon in je leven. Zij heeft je niet alleen het leven geschonken, ze is ook de verbinding die je hebt met je fysieke lichaam. Energetisch zijn jullie met elkaar verbonden. In het dagelijks leven is een goede verbinding met je moeder niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Moeder-kind relaties staan regelmatig onder druk door oude patronen uit de vrouwenlijn van je moeder. Hierdoor kan het zijn dat jouw leven zwaar aanvoelt.

Een leven van overleven.

Deze generatie moeders heeft een hoop ellende meegemaakt. Oorlogen, armoede, onderdrukking, schaarste. Het was een tijd waarin vrouwen nauwelijks rechten en geen gemakkelijk leven hadden. Een leven waarin zij moesten overleven en waarin zij veelal nooit het leven hebben kunnen leven dat ze eigenlijk wilde. Zij moesten vooral voor anderen zorgen. Dat is hen met de paplepel ingegoten. Misschien heb je weinig verbinding, warmte en liefde ervaren omdat je moeder dat ook nooit heeft gevoeld en gekregen van haar moeder. Zij heeft niet geleerd hoe ze dit aan jou moest geven. Hoe ze zich met jou kon verbinden. Dat maakt het voor jou moeilijk om de verbinding op een diepere laag met jezelf en met een ander te voelen. In sommige gevallen geeft het je zelfs een gevoel dat je je niet thuis voelt op deze wereld. Dat er geen plek of ruimte is voor jou. Je merkt steeds vaker dat je wegvlucht in allerlei soorten afleiding.

Herstel de verbinding met jouw moeder.

De geschiedenis van jouw moeder en voorouders vormen een deel van jou. Een bevrijding in de energie kan je heel veel opleveren. Door eerst zelf naar het gevoelslichaam toe te bewegen en te doorvoelen wat daarin mag worden bevrijd, help je niet alleen jezelf, maar ook je kinderen en heel veel andere vrouwen op deze wereld! In mijn traject Heel je Moederwond ga je inzoomen op het eerste begin, jouw wortels, én op je voorouderlijke generatie moeders. Een prachtig maatwerk traject van drie opstellingen. Hierin ga je je eigen plek innemen, loskomen van de zwaarte van de geschiedenis van je voorouders. Je komt meer in het nu. Door dit traject creëer je een leven dat in het teken staat van ontspanning en vertrouwen.

Mocht je Zaanstad te ver vinden, vanaf oktober ben ik elke maand in Steenderen (provincie Gelderland), waar ik ook opstellingen geef. Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur me dan gerust een whatsapp bericht sturen op 06 50 58 41 84.

Je bent welkom, precies zoals je bent.