Hollen, rennen, vliegen. We kennen allemaal de stress en de hectiek van het alledaagse leven. We willen meedoen. Op tijd komen. En vooral niet het gevoel krijgen dat we de boot missen. Ergens passie voor hebben is natuurlijk helemaal OK. Enthousiast zijn voor dingen in het leven voorkomt dat je depressief wordt. Maar er is ook een grote kans dat je jezelf voorbij vliegt in alle hectiek en daarmee de verbinding met jezelf verliest. Mij overkwam het ook. Er was een scheiding en het verlies van een grote liefde voor nodig om me echt stil te laten staan. Om te beseffen dat ik me niet langer moest richten op de zaken buiten, maar juist binnenin mezelf. Ik werd vervolgens intens geconfronteerd met leegte, maar die confrontatie was hard nodig.

De meest waardevolle verbinding is die met jezelf.

We leven nu in een enorm onrustige tijd. Er is veel onzekerheid, verdriet en onrust over persoonlijke situaties, verlies en de toekomst. Maar tegelijkertijd biedt deze tijd ons een geweldige kans om de verbinding met onszelf aan te gaan. We mogen kiezen. We kunnen ons storten op ons werk (wat in deze tijd van veel thuiswerken geen aantrekkelijke optie is), we kunnen ons blijven richten op álle zaken die zich buiten ons afspelen en die misschien alleen maar voor meer onrust zorgen, maar we
kunnen ook een beweging naar binnen maken en de verbinding met onszelf herstellen. Voelen wat we nodig hebben. In contact komen met onze echte verlangens en drijfveren. En op die manier ervaren dat stilstand lang niet altijd achteruitgang hoeft te zijn. Zéker niet in deze onrustige periode. Maar hoe ga je naar binnen en herstel je de verbinding met jezelf?

Leer rust te ervaren en eenheid te voelen.

Als je wilt leren hoe je de verbinding met jezelf herstelt, innerlijke rust kunt ervaren en
eenheid kunt voelen, nodig ik je uit voor een sessie in mijn praktijk. Ik help je op een
liefdevolle manier de stress en de hectiek achter je te laten en weer helemaal bij jezelf te
komen. Meld je aan via dit contactformulier en ik neem contact met
je op voor een afspraak. Je bent welkom.