Na negen mooie jaren van kinderopvang en -begeleiding, ben ik naast Pip & Syl (www.pipensyl.nl) nu ook Puur Authentiek gestart (www.puurauthentiek.nl). Een coachingspraktijk waar je oude patronen leert doorbreken, waar je je oorspronkelijke speelsheid en levenslust kunt hervinden en waar je álle aandacht krijgt om heel te worden. Met Puur Authentiek komt er een droom uit. Met deze nieuwe praktijk wil ik niet alleen kinderen, maar ook (jong)volwassenen in contact te brengen met de persoon die ze wérkelijk zijn. Open en in harmonieuze verbinding met zichzelf en anderen, in alle kracht en kwetsbaarheid.
Kinderen zijn puur en authentiek en daardoor enorm inspirerend. Zij zijn wie ze zijn, voelen wat ze voelen en kunnen je een geweldige spiegel voorhouden over wie je zelf bent. Het mooie is: iedereen heeft zo’n innerlijk kind in zichzelf die je confronteert met bepaalde situaties in het leven, met je gedachten en met je gevoel.
Door je daar bewust van te worden en oude emoties daarover los te laten, word je heel,  ga je prachtige nieuwe stappen zetten en ontstaat er ruimte voor nieuwe wegen in je leven. Een fijne verbinding met jouw innerlijk kind brengt je namelijk weer in contact met de energie van levenslust, enthousiasme, vreugde en creativiteit.

Spreekt dit je aan? Dan bied ik je tot en met 30 november a.s. een twee uur durende kennismakingssessie aan voor € 97,- waarin je ervaart hoe krachtig mijn spiegelmethode werkt. Vul op de contactpagina je gegevens in en zet in het opmerkingenveld “Kennismakingssessie”. Ik neem dan telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken en om een afspraak te plannen. Welkom!