Er zijn momenten in je leven dat je je realiseert dat je nieuwe stappen te zetten hebt. Bijvoorbeeld omdat je meer met anderen bezig bent dan met jezelf. Omdat alle verplichtingen en verwachtingen (van anderen) zo langzamerhand hun tol gaan eisen. Omdat het fysiek en psychisch niet meer klopt om maar mee te blijven draaien in de waan en de hectiek van alledag.

Dat overkwam mij ook.

Jaren geleden werd ik geconfronteerd met een periode in mijn leven waarin alles in één keer tot stilstand leek te komen. Ik kon me op dat moment alleen nog maar richten op wat er op dat moment was, in het hier en nu. Door verschillende gebeurtenissen ontdekte ik wat het leven je geeft als je bereid bent om te voelen en te aanvaarden wat er is en om vanuit je hart te leven, in plaats vanuit je hoofd.

Mindful running. Precies wat je nodig hebt om weer in verbinding met jezelf te komen.

En zo ontdekte ik ook harTlopen, oftewel mindful running. Een vorm van beweging in het hier en nu, die je precies geeft wat je nodig hebt om in verbinding te komen met je eigen kern, die stress verminderd en ervoor zorgt dat je meer energie gaat ervaren en thuiskomt in je eigen lichaam. Zodat je kunt beginnen met léven in plaats van te overleven. En daarom heeft mindful running (maar ook mindful walking) nu een vaste plek in het aanbod van Puur Authentiek. Want mijn eigen ervaringen lieten me duidelijk zien wat ik te doen had: mensen mentaal en fysiek in beweging brengen, op een verantwoorde en bewuste manier.

Een perfecte combinatie van betere gezondheid en meer bewustwording.

Mindful running laat je kennismaken met de verschillende facetten van hardlopen en wandelen. Tegelijkertijd leert het je te luisteren naar je eigen lichaam. Met mindful running word je je bewust van je eigen loophouding, je ademhaling en je leert je aandacht totaal bij het hardlopen te houden en je gaat de kracht en de energie van je eigen lichaam ervaren. Ook ga je letterlijk meer genieten van het moment, omdat je je hoofd leegmaakt en je aandacht gericht is op het hier en nu. Je leert beter naar je lichaam te luisteren en bent daardoor ook beter in staat om te voelen wat goed voor je is.

Op mijn speciale nieuwe webpagina lees je alles over deze gezonde en bewuste vorm van bewegen.

Wil je samen met mij vijf weken lang nieuwe stappen zetten naar meer rust, ontspanning en meer energie in je leven? Meld je dan aan via het formulier dat je op deze pagina vindt.