Schrijf je in voor de Vaderwond.

Heel je Vaderwond is een prachtig traject op maat, dat je leven enorm verrijkt en dat voor het grootste deel uit proceswerk bestaat. Daarnaast leer ik je ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte vaardigheden die je kunt integreren in het dagelijkse leven. Je ontvangt drie uitgebreide sessies. Gedurende de hele periode ben ik er helemaal voor jou. Je kunt me in deze periode, naast de sessies, onbeperkt mailen, appen of (video)bellen als dat nodig is. Je ontvangt in dit traject dus alle aandacht en ondersteuning die je nodig hebt.

Jouw investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei door terug te gaan naar de basis, naar je Vaderwond is slechts 425,- (incl btw). Bij dit traject krijg je mijn Whitepaper en 50 kaarten cadeau met inzichten, visualisatie en schrijfoefeningen, welke ondersteunend zijn in jouw proces.

Vul het onderstaande formulier in en beschrijf kort je emotionele blokkades, klachten of je hulpvraag. Geef ook je beschikbaarheid aan. De dagen en tijden waarop je de eerste opstelling zou willen ervaren. Ik neem dan zsm contact met je op.

Schrijf je nu in

    Maak contact.

    Meld je aan voor mijn nieuwsbrief via onderstaande button. Dan houd ik je maandelijks op de hoogte van nieuwe ervaringen, inzichten en tips die jou verder kunnen helpen.

    Aanmelden voor de nieuwsbrief