Workshops Puur Authentiek.

Spiegelcoach

In Verbinding, Terug naar de Basis.

We leven in een tijd van chaos en grote veranderingen. We kunnen er niet meer om heen, er gebeurt heel veel in de wereld. In deze periode is het niet altijd gemakkelijk om in verbinding te blijven met je eigen kern. De verbinding die je ervaart met jezelf is namelijk een heel belangrijk aspect in elke relatie die je hebt met anderen.

Je hebt het gevoel dat je de hele dag aanstaat en als je in de avond op de bank ploft heb je geen energie meer over om nog maar iets te ondernemen. Of heb je het gevoel dat je wordt leeggezogen, alsof iemand een haakje aan je ophangt die je aandacht vasthoudt. Dit gevoel is inherent aan alsmaar beschikbaar zijn voor anderen. Hoe vaak ben je jezelf kwijtgeraakt in de relaties met anderen? Het zijn vragen die duidelijk maken dat je uit verbinding bent geraakt met je eigen energiebron. Je stemt je af op de ander en juist daarmee verlies je het contact met jezelf. We worden hier vrijwel dagelijks mee geconfronteerd, zo ook met ons gebruik van Social Media dat van grote waarde kan zijn; mits we daar bewust mee omgaan. Het blijft elke keer weer belangrijk om te finetunen met jezelf en dichtbij jezelf te blijven en dat is tegelijkertijd ook veelal onze grootste uitdaging.

Wanneer je aan de relatie met jezelf werkt zal de relatie met de ander in positieve zin veranderen.

Ervaar je op dit moment onrust in jezelf? Zou je meer rust en verbinding willen maken met je gevoel? Wil je de verbinding onderzoeken die je hebt met je vader, moeder, kind of partner? Is er nog veel wat je over jezelf zou willen ontdekken? Dan is deze workshop voor jou.

Waarom de workshop ‘In verbinding, Terug naar de Basis?

Deze workshop geeft je inzichten en helpt je op weg, zodat je gaat ervaren wat nodig is en welke stappen nodig zijn om de rust en harmonie in jezelf opnieuw te ervaren.

Wat gaan we doen?

Ik werk met een kleine groep in een veilige bedding op de kaart. Het is afgeleid uit het systemisch werken. We werken hierin niet met representanten maar gebruiken poppetjes en voorwerpen. Ieder maakt zijn eigen reis op de kaart.

Met het werken op de kaart, komen gedachten – (patronen) c.q. gedragingen in beeld. Ze worden zichtbaar en kunnen inzichten geven in wat er speelt in het hier en nu en wat het nodig heeft.

Via het spiegelen maak je diepgaander contact met jezelf en je omgeving en ervaar je wat er leeft in je binnenwereld. Het laat je zien hoe je met bepaalde situaties en emoties omgaat of hoe je reageert op een ander en wat je nodig hebt. Je leert hoe je je eigen hulpbronnen inzet, of om hulp aan een ander vraagt. Op de kaart kunnen alle thematieken worden verhelderd.

Wil je liever niet in een groep, maar alle aandacht voor jou en je proces? Dan is een 1 op 1 kaartopstelling ook mogelijk.

Wat mag je verwachten?

Je komt tot diepere inzichten in jezelf en  je relaties.

Je komt in contact met je eigen gevoelens.

Je voelt meer rust en vertrouwen.

Je gaat minder in je hoofd zitten.

Je gaat beter in je vel zitten.

Terug naar de basis, de eenvoud van het ZIJN. Het doel van deze workshop is om op een hele laagdrempelige en in een veilige bedding te verbinden met jezelf.

Deze workshop bied ik aan in een kleine setting van maximaal 5 deelnemers. De investering in deze persoonlijke systemische kaart opstelling bedraagt 47,- p.p. incl. BTW (per workshop). Met uitzondering op 8 maart ‘Internationale Vrouwendag’.  Ik kom ook op locatie, vraag naar de mogelijkheden.

Ik geloof in fysieke verbinding en nabijheid. De workshop vindt live plaats in mijn praktijkruimte. Koffie, thee en een versnapering zijn bij de prijs inbegrepen.

Agenda.

De workshop vindt plaats op:

 • Dinsdagavond 21 maart van 19.30 – 21.30 uur
 • Woensdagochtend 29 maart van 9.30 – 11.30 uur

Praktijkruimte Puur Authentiek
Lagedijk 45
1544BC Zaandijk

Ben je geïnteresseerd? 

Wil je ook bij een workshop aanwezig zijn? Geef je op voor de dag naar keuze waarop je graag een kaart opstelling zou willen ervaren. 

Wil je liever niet in een groep? Dan is een 1 op 1 kaartopstelling ook mogelijk! Vul je gegevens in, dan antwoord ik z.s.m. op jouw bericht.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Van hart tot hart.

  Ervaringen uit mijn praktijk.

  Ik heb onlangs hele fijne spiegelsessies op de kaart o.l.v. Sylvia ondergaan. Wat ik fijn vond, is hoe Sylvia mij op mijn gemak wist te stellen. Bovendien nam ze de tijd om zorgvuldig alle stappen van mijn gaande proces te volgen. Ik kreeg een onverwachte en zeer behulpzame inzicht over mijn vader, doordat ik geholpen werd, om naar mijn lichaam toe te gaan en te voelen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik vind het prettig om met Sylvia aan het werk te gaan: ze heeft een rustige en fijne stem, ze kan je geruststellen op nodige momenten, weet feilloos waar het over gaat en is erg geïnspireerd in haar coaching. Een heel waardevolle ervaring en tegelijk een echte ontdekkingsreis door een paar generaties heen voor mij!..

  In de workshop ‘Verbinding op de kaart’ word je op een heel fijne manier begeleid in het bekijken van een persoonlijk vraagstuk (groot of klein, alles is mogelijk). Dit vindt plaats in een veilige setting, waarbij je in een klein groepje hiermee aan de slag gaat. Heel mooi ook hoe er, door dit in klein groepsverband te doen, herkenning en verbinding kan plaatsvinden. Door middel van de kaart kan je een proces in gang zetten om te kijken waar je staat en wat je eventueel nodig hebt om vervolgstappen te kunnen zetten. Een innerlijk proces wordt in gang gezet en dat kan hele mooie en nieuwe inzichten geven.

  Sylvia kan dit proces op een hele fijne, rustige en natuurlijke manier vormgeven. Een hele mooie ervaring en grote aanrader!

  Deze workshop heb ik ervaren als een heel laagdrempelige manier om tot verdieping en inzicht te komen. Sylvia creëert een warme en open sfeer waardoor het al snel veilig voelt om met nog onbekende mensen persoonlijke vraagstukken te onderzoeken. Ik vond het een meerwaarde om dit in een groepje te doen omdat de ervaringen, vraagstukken en processen van andere deelnemers voor mij ook leerzaam waren.

  Sylvia begeleidt de workshop op een warme, liefdevolle en tegelijkertijd lichte manier. Ze nodigt uit om op onderzoek te gaan terwijl ze alle vrijheid aan de deelnemers laat om buiten hun comfort te stappen of juist te blijven bij wat veilig voelt. Ik vond het prettig dat diepgang niet uit de weg werd gegaan terwijl er ook ruimte was voor humor en plezier. Het werken met de kaart geeft echt inzicht en maakt het mogelijk in een korte tijd echt een proces te doorlopen en zien. Ik raad iedereen die geïnteresseerd is van harte aan dit te ervaren!

  Afgelopen week heb ik een sessie mogen ontvangen van Sylvia , tijdens de workshop ‘Terug in verbinding met jezelf’. Door met zachtheid te kijken naar pijnlijke/moeilijke kwesties vond ik de rust die nodig is om de goede beslissing te maken. Soms gaat het niet om een beslissing maar om het vinden van het oog in de orkaan. De rust vinden in jezelf om door te gaan in situaties die je niet kunt veranderen. Geduld en vertrouwen is nu mijn mantra.