Testimonials.

Bijzondere ervaringen.

Wat anderen over mij zeggen.

De spiegelsessies die ik bij Sylvia heb gevolgd, hebben mij veel positieve energie gebracht en ik heb ze als zeer prettig ervaren. Ik heb mezelf daardoor beter leren kennen, ik luister meer naar mijn gevoel en de moeizame relatie met mijn vader is er flink door verbeterd.

Silver Kornegoor

Tijdens de spiegelsessies kreeg ik inzichten die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden en waar ik zeer dankbaar voor ben. Sylvia voelde heel goed aan wat er nodig is om tot die inzichten te komen. Ik heb daardoor veel kunnen loslaten en ben anders gaan kijken naar de mensen om mij heen en naar mezelf.

Cindy Bruggelink

Ik ben een aantal sessies bij Sylvia geweest, met als doel om mijzelf beter te leren kennen. Tijdens de sessies, die door Sylvia fantastisch werden begeleid, kon ik voor het eerst weer emoties toelaten, iets wat ik al lang niet meer kon. Daardoor voelde ik mij weer voor het eerst sinds een hele lange tijd zelfverzekerd, krachtig en in balans. Wat een mooie en waardevolle inzichten heb ik hier gekregen; ik mag er zijn!

Anouk

Een spiegelsessie bij Sylvia is een waar cadeautje voor jezelf! Door haar begeleiding en door goed te voelen in mijn lijf, kwam ik tot inzichten die me hebben gemotiveerd om daar iets mee te doen. Ik voelde me erg krachtig na de sessie, klaar om stappen te zetten!

Marjolein Ero

Sylvia liet me voelen wat er nodig was om los te laten en een plek te geven. Ze hielp me, schijnbaar moeiteloos, om naar binnen te gaan en snel daar te komen waar ik zijn moest. Ze is kundig en zacht en neemt alle tijd voor je; ik heb de sessie als heel bijzonder en heel effectief ervaren.

Fanny Cattenstart

Door de spiegelsessies bij Sylvia is bij mij een proces in gang gezet. Een ontdekkingsreis waarin ik mag uitvinden wat er voor mij nodig is om werkelijk mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen in de zorg voor mijn Zelf. Ruimte en aandacht zijn daarin belangrijke aspecten, maar ook flexibiliteit en verandering. Kiezen voor het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid en hierdoor ontdekken wie ik werkelijk ben is een groot cadeau wat ik steeds opnieuw uitpak. Ik ben Sylvia heel dankbaar dat zij mij dit op zo’n heldere en liefdevolle manier hebt laten zien.

Helen Grandiek-Dell

Ik merkte dat er bepaalde geboortetrauma’s nog steeds in de weg zaten om me volledig vrij te voelen. Ik had een sterk verlangen om nu echt te gaan léven, in plaats van te óverleven. Omdat Sylvia als spiegelcoach is gespecialiseerd in geboorte- en kindtrauma’s, wist ik dat ik hiervoor bij Sylvia moest zijn. Ook vind ik het fijn dat zij vergelijkbare dingen heeft meegemaakt en zo open deelt over de gevolgen van deze ervaringen. De sessie was heel bijzonder. Ik voel me sindsdien veel lichter en ik voel rust en vertrouwen dat alles is, precies zoals het moet zijn. Een sessie bij Sylvia, gericht op geboorte- en/of kindtrauma, is echt een aanrader!

Evelyn Koelewijn

Ik heb onlangs hele fijne spiegelsessies o.l.v. Sylvia ondergaan. Wat ik fijn vond, is hoe Sylvia mij op mijn gemak wist te stellen. Bovendien nam ze de tijd om zorgvuldig alle stappen van mijn gaande proces te volgen. Ik kreeg een onverwachte en zeer behulpzame inzicht over mijn vader, doordat ik geholpen werd, om naar mijn lichaam toe te gaan en te voelen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik vind het prettig om met Sylvia aan het werk te gaan : ze heeft een rustige en fijne stem, ze kan je geruststellen op nodige momenten, weet feilloos waar het over gaat en is erg geïnspireerd in haar coaching. Een heel waardevolle ervaring en tegelijk een echte ontdekkingsreis door een paar generaties heen voor mij!

Danielle Lapouille

Ik kwam bij Sylvia met een hulpvraag wat al lang als een rode draad door mijn leven loopt. De zeer zware overprikkeling voor speciale geluiden, het belemmerde mij in het dagelijks leven en werk. Ik was hiervoor al bij verschillende therapeuten geweest (EMDR) maar deze konden hun vinger er niet op leggen waar het vandaan kwam en werd alles afgeschoven naar jij bent te hooggevoelig je moet er maar mee leren leven. Het eerste wat Sylvia mij vertelde was “hooggevoelig kun je ook worden door trauma”.  Alles wat mij overprikkelde ging ik uit de weg, in een soort van overlevingsmodes probeerde ik mezelf er door heen te worstelen, zelfs meerdere keren verhuist. Sylvia wist daarna door een aantal vragen de vinger op de zere plek te leggen en tot de kern van het probleem te komen. Wat ik in mijn jeugd niet kon, letterlijk en figuurlijk mezelf ruimte geven mag nu wel . Door ruimte in mijn leven te creëren mag nu alles verwerkt worden. In de plaats van weglopen voor het  geluid mocht ik het nu de ruimte geven en de tijd nemen juist het lawaai tot mij laten komen  om te voelen wat het met mij deed. Doordat  ik mezelf de tijd en de ruimte heb gegeven elke keer wanneer ik werd getriggerd door het geluid ging de scherpe rand eraf. Ik kreeg een stukje berusting van eindelijk is er iets van mij afgevallen, letterlijk los kunnen laten en daardoor ook een soort van zachtheid over mij heen is gekomen, onbewust was ik toch te streng voor mezelf. Na de sessie is de energie echt veranderd, en door de oefeningen die ik van Sylvia mee kreeg heb ik letterlijk en figuurlijk LUCHT gekregen dankjewel!

Carola Verbruggen

“Afgelopen week deed ik een geboorteopstelling bij Sylvia. Het was heel bijzonder om te ervaren hoe de periode rondom mijn geboorte en de jaren erna nog steeds doorwerken in mijn huidige leven. En hoe fijn is het om tijdens de opstelling mezelf te kunnen geven wat er op dat moment nodig was. Ik voel me ‘Heel’. Ik ben benieuwd hoe dit de komende tijd gaat doorwerken in mijn leven. Dank je wel Sylvia voor deze bijzondere ervaring!”

Dionne Hendriks
Sylvia verscheen als synchroniciteit op mijn pad, nadat ik het universum om hulp had gevraagd om voor eens en altijd mijn oude angststuk aan te kijken, hier inzicht in te krijgen, en vooral op te ruimen, zodat het als stof in het NIETS zou verdwijnen.
Al heel mijn leven worstelde ik met het stuk “bestaansrecht” maar ook “vrijheidsberoving” een schaduw stuk waar ik zelf als “lichtwerker” niet bij kon en niet helder kon krijgen, zelfs na alle jaren aan investeringen in cursussen, workshops, healingen en andere sessies. Het bleef altijd als een soort van doorn een pijnlijk plekje veroorzaken, waar ik keer op keer doorheen moest.
Na het ebook van Sylvia te hebben gelezen, en ons mailverkeer op gang was gekomen, voelde ik dat de geboorte-trauma opstelling het puzzelstuk was wat ik nodig had om mijn levenspuzzel die ik al heel ver uitgelegd heb, en bijna compleet heb, als een van de laatste onderdelen zou kunnen functioneren om mezelf volledig veilig te kunnen gronden in het “aardse” veld. Een uitgebreide vragenlijst die ik per mail kreeg, zorgde ervoor dat ik me op voorhand kon verbinden met de sessie die plaats zou vinden. Hierbij voelde ik al dat een lijntje gelegd werd naar een nog “onbekend” veld in mij, waar ik als baby het trauma dood-vermoorden-vrijheidsberoving meerdere malen heb moeten ervaren.
Sneller dan verwacht vond onze ontmoeting plaats. Sylvia ervaarde ik als een hartelijke vrouw, zeer liefdevol, waarbij ik direct volledig mezelf in overgave voelde.
De vloer anker techniek lijkt zeer simpel, in eerste instantie vond mijn “menszijn” hier nog iets van. Maar eenmaal verbonden vanuit haar zachte woorden, afdalend in mijn complete wezen, voelend in mijn  eigen “oude” kenbare en niet kenbare stukken, kon ik ervaren dat er direct een shift plaatsvond in mijn bewustzijn. Toen nog niet met veel woorden samen te vatten, maar diep energetisch te voelen op zielsniveau, waarop mijn lichaam in een complete tinteling overging. De aandacht waarmee Sylvia de sessie begeleid voelt als een warme liefdevolle deken, ik kan het niet anders verwoorden.
Ik zou het iedereen aanraden die in zichzelf wil investeren om de schaduw stukken die heel je leven als als grote uitdaging op je levenspad verschijnen uit te nodigen om volledig te transformeren, zodat er zowel nieuw licht in jeZELF ontstaat, waar je buitenwereld als magic op reageert en transformeert!
Jacqueline van de Koevering

Geboorteopstelling.

Het begint bij je plek in de baarmoeder. De manier waarop jij in de wereld staat, hoe je jezelf verhoudt tot anderen en of je veilig gehecht bent (wat erg belangrijk is om je plek in de wereld te kunnen innemen), begint in de baarmoeder. Al voordat je geboren bent dus. In deze geboorte opstelling gaan we terug naar de basis, het allereerste begin.

Meer informatie

E-book over geboortepatronen.

Dit e-book helpt je om inzichten te krijgen in de patronen die zich in je leven aandienen, in het gedrag dat je kinderen mogelijk laten zien en dat zich lastig laat verklaren en zelfs in eventuele trauma’s waarmee je in je leven te maken hebt.

Download mijn E-Book

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief via onderstaande button. Dan houd ik je maandelijks op de hoogte van nieuwe ervaringen, inzichten en tips die jou verder kunnen helpen.

Aanmelden