Reconnection workshop.

Sense your identity

Op mondiaal niveau gebeurt veel waar we geen invloed op hebben, waarbij het steeds belangrijker wordt de relatie met onszelf te bekrachtigen. De buitenwereld kan onveilig voelen, waardoor we weerstand ontmoeten bij het doorbreken van oude patronen. Maar als we uitgaan van eenheid is alles wat ons (aan)raakt een spiegel van onze binnenwereld.

Hoe ziet jouw binnenwereld eruit?

Welke relatie heeft dat met betrekking tot de buitenwereld?

Waar ligt jouw aandacht op dit moment?

Wat is jouw verlangen?

Op zondagmiddag 23 april 2023 geven wij onze Reconnection Workshop waarbij we je laten ervaren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven, ongeacht wat er in de buitenwereld afspeelt. Met ons programma keren we van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, waarbij we gebruik maken van verschillende methoden die inzichten en een diepe ontspanning geven. Onze ervaring is dat klank en beweging het lichaam in staat stelt om, zowel fysiek als mentaal, rust en vrede te voelen met alles wat ons omringt. Hierdoor hebben externe factoren nauwelijks invloed op onze binnenwereld.

Meld je aan voor de workshop.

Stel dat we hier allemaal zijn met een missie, wat is die van jou?

De Reconnection workshop `Sense your Identity´ is een uitnodiging om thuis te komen in je stralende Zelf.

Jouw rituelen
Jouw moed
Jouw helderheid
Jouw doel
Jouw kracht
Jouw zachtheid
Jouw acceptatie
Jouw aanpassingsvermogen
Jouw uithoudingsvermogen
Jouw Zielsbestemming
Jouw hoogste Zelf

Van Hart tot Hart…

Wat brengt het je.

Rust en diepe ontspanning.

Diepere inzichten in jezelf.

Beter contact met je gevoelslichaam.

Meer balans tussen hoofd, hart en onderbuik.

Als afsluiting is er ruimte om te delen en na te genieten van de verbinding en krijg je ons E-book “Heel je geboorte” van Sylvia Argelo en “Roep van de Ziel” van Erica Argelo.

Wie zijn wij.

Wij zijn zussen die vanuit een innige familieband met eenzelfde interesse voor persoonlijke groei en ontwikkeling zich geroepen voelen tot samenwerken. Onze unieke eigenschappen komen uit eenzelfde bron, waarbij we elkaar aanvullen en versterken.

Sylvia.

“Maak verbinding met jezelf en je omgeving”

Ik ben Sylvia Argelo en verdiep mij nu ruim 10 jaar met grote passie in persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap. Tijdens mijn begeleiding bij coaching spiegelsessies komen alle kennis en ervaringen samen, waarmee we kijken naar de oorsprong van patronen die veelal vanuit ons prille begin zijn ontstaan. Ik voel het als mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wie zij zijn en wat ze kunnen doen om hun groei en autonomie te ervaren. Het is de beweging waarmee we verbinding kunnen maken met de eigen authenticiteit, vandaaruit komt ons verlangen tot leven.

Specialisaties:

Authenticiteit, Bewust ademen, Geboortetrauma, De eerste 1000 dagen, Systemisch coachen, Persoonlijke ontwikkeling, Hoogbegaafdheid- en hoogsensitiviteit

Erica.

“Onze levensadem vormt de energiebron voor het vergroten van bewustZijn”

Ik ben Erica Argelo en geef al ruim 22 jaar aandacht aan transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkelingen, waarin ik me met liefde blijf verdiepen. In mijn consulten ben ik altijd op zoek naar intrinsieke waarden, naar de eenheid die ons drijft en zo bijzonder maakt. Het nodigt ons uit om te kijken naar het niet geziene deel. Door anders te kijken naar persoonlijke thema’s- en (ontwikkel)behoeften, ontdekken we ons ware potentieel. Het is mijn passie inzicht te brengen in situaties die zijn vastgelopen, waardoor we harmonie ervaren in relaties en uitdrukking kunnen geven aan ons innerlijk leven.

Specialisaties:

Relatiethema’s, Droomanalyses, Bezield leiderschap, Systemisch coachen, Tarot & numerologie, Creatieve vormgeving, (Kunst)beschouwingen

Waar.

Soul Balance Centrum voor Bewust Welzijn

Vreekesweid 1
1721 PP Broek op Langedijk

Aanvang.
Inloop 13.15 uur.
Workshop 13.30 uur.
Eindtijd 17.30 uur.

De kosten voor de Reconnection Workshop bedragen € 49,-.

~Volg je intentie~

~Volg je beweging~

~Volg je energiestroom~

Ervaringen van deelnemers;

Het was inspirerend, helend, voor mij precies op het juiste moment, alles klopte, verbindend, ontspannend, fantastisch, liefdevol, wat een mooie energie en samenwerking.’

Meld je aan voor de workshop.