De Liefdesstroom. Een traject van vijf maanden dat je alles geeft wat je van de liefde verwacht.

TIJD OM HET GELUK IN JEZELF TE (HER)VINDEN.

Ze zijn heel herkenbaar. De gedachten dat het allemaal aan jou ligt. Dat je er niet mag zijn, er niet toe doet of er niet bij hoort. De gedachten waarmee je jezelf klein houdt. Om die gedachten te verdringen zorg je er onbewust voor dat je altijd maar voor anderen in de weer bent. Je hoopt onbewust op een positieve bevestiging, maar bedenk dat je datgene wat je in feite bij anderen wilt halen, veel beter aan jezelf kunt geven. Om die gedachten effectief te kunnen transformeren en om daarin een enorme bewustzijnssprong te kunnen maken, heb ik het traject De Liefdesstroom ontwikkeld. Een programma van vijf maanden dat ervoor zorgt dat de liefde voor jezelf gaat stromen en waarin je alle negatieve gedachten over jezelf (ja, vooral natuurlijk de onbewuste) gaat doorzien en leert om te buigen.

Alles blijft zich herhalen. Tótdat jij besluit het anders te gaan doen.

Vóór je geboorte en gedurende de eerste zeven jaren van je leven hebben zich in jou een aantal kernovertuigingen gevormd. Je kunt dat zien als een programmering waar je in je volwassen leven steeds weer opnieuw mee wordt geconfronteerd doordat deze kernovertuigingen je steeds weer opnieuw (en steeds weer in een andere levenssituatie) triggeren. Zo komt het dat je steeds weer bepaalde mensen ontmoet die op bepaalde knoppen drukken. Mensen die je een spiegel voorhouden en die daarmee tegen je zeggen: “Dit ben jij!”. Veel van die confrontaties kunnen je behoorlijk uit balans brengen. Maar in feite zijn ze er om je wakker te schudden en om ervoor te zorgen dat jij ermee aan de slag gaat. Als je wilt groeien is het namelijk ontzettend belangrijk om te kunnen reflecteren en om verantwoordelijkheid voor jezelf te kunnen nemen. Ontdek wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt in dit leven. Duik de diepte in.

Durf naar je verlangens te kijken en deze te gaan leven.

De liefde voor jezelf laten stromen betekent niet alleen negatieve gedachten doorzien en leren ombuigen. Het betekent ook; al je verlangens durven aankijken en deze voluit gaan leven. Maar vaak worden we dan geconfronteerd met zaken als schuld, schaamte, onzekerheid en soms zelfs machteloosheid. Misschien heb je een opvoeding gehad waarin geen plaats was voor gevoelens. Misschien ben je opgegroeid in een cultuur waarin het niet mogelijk was om in alle opzichten jezelf te kunnen zijn. In De Liefdesstroom ga je leren dat je volledig mag zijn wie je bent, dat je mag denken wat je denkt en dat je mag voelen wat je voelt. Je gaat ervaren hoe fantastisch het is om al je verlangens te leven, zonder dat er een negatief label wordt opgeplakt. Je gaat bewuste keuzes maken vanuit je wérkelijke verlangen, en niet langer vanuit de angst om te verliezen.

De Liefdesstroom zorgt dat je weer thuiskomt bij jezelf.
  • Je kunt beter je grenzen aangeven.
  • Je durft stappen te zetten en je eigen keuzes te maken.
  • Je vrouwelijke energie wordt de drive van waaruit je leeft.
  • Je stemt af op wat goed voor jou voelt en de dingen die je energie geven.
  • Je wordt liefdevoller, milder en zachter voor jezelf.
  • Je voelt je krachtiger en zelfverzekerder.
  • Je voelt je weer verbonden met je eigen lichaam en ervaart meer rust en ontspanning.
  • Je speelsheid komt tevoorschijn; je voelt je levenslust.

Gedurende vijf maanden ben ik er helemaal voor jou.

De Liefdesstroom is een prachtig traject op maat, dat je leven enorm verrijkt en dat voor het grootste deel uit proceswerk bestaat. Daarnaast leer ik je ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte vaardigheden die je kunt integreren in het dagelijkse leven. Je ontvangt gedurende 5 maanden zes uitgebreide sessies (ca. 2 uur) en daarna kun je gebruik maken van een maand nazorg. Gedurende de hele periode van vijf maanden ben ik er helemaal voor jou. Je kunt me in deze periode, naast de sessies, onbeperkt mailen, appen of (video)bellen als dat nodig is. Je ontvangt in dit traject dus alle aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. Omdat ik geloof in echte fysieke verbinding zijn de sessies voor een groot deel live in mijn praktijk.

Jouw investering in jouw persoonlijke groei waarin je jezelf alles gaat geven wat je van de liefde verwacht bedraagt € 798,- (incl. btw) Inclusief een maand nazorg (6 maanden). Exclusief een maand nazorg is jouw investering €649,- (incl btw) Hiervoor is het betalen in termijnen mogelijk. Heb je al een geboorteopstelling ervaren in mijn praktijk? Dan wordt deze opstelling in mindering gebracht op de totaal prijs.

Als je merkt dat dit resoneert en als je een duidelijke ja voelt bij De Liefdesstroom, schrijf je hier dan in. Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan gerust even contact met me op. Ik heet je van harte welkom!

Schrijf je in voor De Liefdesstroom

Wil je liever eerst even sparren?

Sylvia Argelo puur authentiek