Schrijf je in voor De Liefdesstroom.

De Liefdesstroom is een prachtig traject op maat, dat je leven enorm verrijkt en dat voor het grootste deel uit proceswerk bestaat. Daarnaast leer ik je ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte vaardigheden die je kunt integreren in het dagelijkse leven. Je ontvangt gedurende 5 maanden vijf uitgebreide sessies. Gedurende de hele periode van vijf maanden ben ik er helemaal voor jou. Je kunt me in deze periode, naast de sessies, onbeperkt mailen, appen of (video)bellen als dat nodig is. Je ontvangt in dit traject dus alle aandacht en ondersteuning die je nodig hebt.

Jouw investering in jouw persoonlijke groei waarin je leert vanuit compassie je liefdevolle Zelf weer te omarmen bedraagt 649,- (incl btw) Hiervoor is het betalen in termijnen mogelijk. Heb je al een geboorteopstelling bij mij ervaren? Dan wordt deze opstelling in mindering gebracht op de totaalprijs

Vul het onderstaande formulier in en beschrijf kort je emotionele blokkades, klachten of je hulpvraag. Ik neem dan snel telefonisch contact met je op. Tijdens een eerste telefoongesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn en hoe een 1 op 1 traject eruit kan zien. Tevens vertel ik je dan alles over mijn werkwijze en wat je van de behandeling kunt verwachten. We kunnen dan eventueel meteen een afspraak maken.

Schrijf je nu in

    Maak contact.

    Meld je aan voor mijn nieuwsbrief via onderstaande button. Dan houd ik je maandelijks op de hoogte van nieuwe ervaringen, inzichten en tips die jou verder kunnen helpen.

    Aanmelden voor de nieuwsbrief